• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#113253  autor: Kaczy
 12 paź 2006, 00:09
sq8shq pisze:pani w erze powiedzialami ze oni juz przesylke nadali tylko masterlink nie nadal jej eszcze numeru... nie wiem jak to rozumiec bo prawde mowiac wydawalo mis ie ze w momencie gdy firma kurierska otrzymuje cos do wyslania do odrazu dostaje to jakis numer
Numer przewozowy jest na tym świstku, który zabiera kurier. Ogólnie rzecz biorąc to nie kurier nadaje nr przewozowy, a firma (osoba) wysyłająca dostaje druki z numerami przewozowywi.

...::: Made for loneliness :::...

#113524  autor: sq8shq
 13 paź 2006, 08:54
Dzisiaj mija tydzien od zamowienia oerty w erze, dzwonilem do nich wczoraj wieczorem i okazalo sie ze moja przesylka dalej lezy w erze - znaczy sie nie zostala nadal nadana/odebrana przez kuriera. Na poczatku zapewniano mnie ze bedzie to 3 dni robocze, pozniej ze 5 dni roboczych, ciekawe co teraz powiedza... no w kulki sobie kurde leca czy jak?

#113542  autor: Dociekliwy
 13 paź 2006, 11:28
To dzwoń i ich opiernicz... i to tak konkretnie, powiedz, że kpiny sobie robią itp, itd. Znajoma wytargowała dzieki ich opieszałości niezłą zniżkę na abo :-D

Spróbuj, bo warto :mrgreen:

#113552  autor: sq8shq
 13 paź 2006, 12:38
opierniczylem ich poraz kolejny :D troche pomarudzilem ze zaczynam mocno rozmyslac jednak nad rezygnacja z sieci ktora doslonie mnie olew, z tym ze poki co nic nie zyskalem na tym ;( Powiedziano mi tylko ze postaraja sie cos z tym zrobic... niemniej jezeli w poniedzialek przesylka dalej nie wyjdzie z ery ma do mnie dzwonic kierownik dzialu z ponowna oferta - pytanie co oznacza z ponowna oferta? jakis bonus za oczekiwanie czy wymyslili sobie cos innego?

#113582  autor: D@rio
 13 paź 2006, 15:43
sq8shq pisze:jakis bonus za oczekiwanie czy wymyslili sobie cos innego?
jak mi Plus przesuwał przesyłkę kurierską to dodali mi bonusowo w ramach przeprosin za opóźnienie jednorazowy pakiet 30 min. ;)

Obrazek

#113815  autor: sq8shq
 14 paź 2006, 12:38
no ja chyba nic nie wywalcze ;(
Kod: Zaznacz cały
1  	Linehaul: przyjęcie  	14/10/2006  	07:27:13  	 Przesyłka wchodząca do sortowni    LUB

2 	UCS: import listu przewozowego 	13/10/2006 	22:02:47 	Przesyłka odebrana przez kuriera 	WA1
Jk rozumiem masterlink nie pracuje w soboty? w sensie defaultowo nie dostarczaja przesylek do klientow?