• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #112810  autor: yogurcik
 09 paź 2006, 23:59
Witam
posiadam 4 aktywacje w erze 1 tel abo era pakiet prestige 2 tel era Pakiet Biznes 230 3 tel. Pakiet Biznes 120 4 tel. Pakiet Biznes 20 srednie rach za te 4 aktywacje okolo 1500 pln.
Nie interesuje mnie nowy tel bo i tak kupuje raz na rok nowy (tyle wytrzymuja). Po rozmowach w boa i doradza handlowym dostalismy oferte na pakiet firma 1500 gdzie koszt min to zew sieci wacha sie okolo 68 gr brutto czy nie uwazacie ze jest to zenujace , mysle coraz bardziej o przejsiu do plusa jakos powazniej mnie potraktowali zaznacze ze chcemy dokupic do firmy jeszcz z 6 aktywacji dla pracownikow (niski abo darmowa siec wew) oczywiscie era takie cos daje koszt od 1 aktywcji okolo 25 pln :( moze jakies wasze propozycje ??

#112832  autor: Dociekliwy
 10 paź 2006, 08:13
To wszystko jest bardzo dziwne, bo ERA generalnie stara się utrzymać klientów biznesowych, a dla osób które nie chcą aparatu, a jedynie same aktywacje z zasady są bardzo szczodre.

Proponuję Ci abyś zaprosił przedstawiciela handlowego ERY i wyłożył mu co oferuje Wam PLUS. Całą ofertę, o ile jest lepsza itp...

Powiesz mu, że zaoferowali Ci jeszcze "darmowe" przeniesienie numerów do nich itp.

Jestem pewien, że przedstawi jeszcze korzystniejszą ofertę - z PH często można sobie ostro pograć (odnośnie cen). :-D

#112958  autor: D@rio
 10 paź 2006, 18:46
Co tu można proponować. Idź i uderzaj do swojego opiekuna. Wiadomo, ja mam swoje zdanie na ten temat ale nie znam szczegołów firmy to trudno mi się wypowiedzieć. Wiem napewno - możesz otrzymać więcej... ;)

Obrazek