• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #112705  autor: mov9k
 09 paź 2006, 19:43
Witam,

Przepraszam, że nie w tym miejscu co trzeba, ale widzę, że oglądaloność jest tu najwyższa, dlatego też zadam swoje pytanie tutaj :).

A do łatwych nie należy: Czy ktoś z Was ma pojęcie kto został nowym dyrektorem/kierownikiem kanału aktywnego w Centertelu? Wiem jedynie, że to kobieta, ale imienia/nazwiska nie znam.

Dane typu GG lub mail należy podawać w profilu
Ostatnio zmieniony 09 paź 2006, 19:55 przez mov9k, łącznie zmieniany 1 raz.

Dziwnym nie jest...

#112721  autor: D@rio
 09 paź 2006, 20:03
Czy Ty aby napewno dobrze sprecyzowalęś zapyytanie? W PTK Centertel nie ma takiego działu jak jakiś "Kanał Aktywny". Bo niby, czym by się miał zajmowac taki dział?

Obrazek

#112727  autor: mov9k
 09 paź 2006, 20:20
Aby na pewno? Aby na pewno dobrze zadałem pytanie, ponieważ sam pracuję w kanale aktywnym Orange, a dodatkowo dowiedziałem się, że zatrudniono nową osobę na stanowisku kierowniczym w naszym kanale :).

Dziwnym nie jest...

#112728  autor: D@rio
 09 paź 2006, 20:22
pierwsze słysze o czymś takim jak "Kanał aktywny"...to czym Wy się tam zajmujecie? I skąd się wzieła tak...dziwna nazwa?

Obrazek

#112732  autor: Kaczy
 09 paź 2006, 20:28
mov9k pisze:ponieważ sam pracuję w kanale aktywnym Orange, a dodatkowo dowiedziałem się, że zatrudniono nową osobę na stanowisku kierowniczym w naszym kanale
Ciekawy obieg informacji tam macie, że o swojego kierownika pytacie się na forum internetowym :lol: :lol:

...::: Made for loneliness :::...

#112746  autor: D@rio
 09 paź 2006, 20:49
Kaczy, to samo miałem mu powiedzieć ;) bo raczej, pewnie nikt nie będzie wiedział. No chyba, że trafi się jakiś poinformowany i powiązany z PTK Centertel który będzie chciał powiedzieć... ;)

Obrazek

#112747  autor: mov9k
 09 paź 2006, 20:50
Pytam się, bo potrzebuję kontakt do takiej osoby, żeby przekazać go do mojego RKSA, aby ten mógł puścić to do MSA, a ten wyżej, a tamtej dalej i dalej...
Wiecie po co? Żeby skończyć tę komedię z propozycją dla Firm.

Nikt nie jest informowany o przybyciu do firmy, jakby nie patrzeć - wysokiej rangą osoby. Dlatego zadałem pytanie tutaj, bo widzę, że sporo osób jest w "branży".

Natomiast co do dziwnej nazwy. Nie widzę w niej nic dziwnego, KKB pracują w kanale aktywnym sprzedaży, czyli ich zadaniem jest odwiedzanie firm, a nie skłanianie decydentów do odwiedzania salonów - tzw. kanału pasywnego. Easy.

Dziwnym nie jest...