Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Byłes w salonie składać reklamacje?? Bo z tego co wiem to oni muszą przyjąć reklamacje a jak ktoś ci mówił że nie przyjmie to łamie chyba prawo. Pozatym jeśli chodzi o reklamacje to w orange jest lepiej bo np. w plusie operator ma zawsze racje i rzadko da się coś rozpatrzyć pozytywnie.piotr2802 pisze:To że Orange nie uznał mojej reklamacji to chyba zrozumiałe - przecież oni nie mogą się przyznać do błędu. Zawsze klient płaci - nawet za ich błędy techniczne.
Taaak?w plusie operator ma zawsze racje i rzadko da się coś rozpatrzyć pozytywnie.
Masz 100% racji. Miałem styczność z reklamacjami w Plusie i jest to katastrofa ! ! ! Rozwiązalem umowe zawartą na czas określony w momencie gdy operator zmienił regulamin. Straszono mnie karami, próbowano wymuszać zapłate należnej kwoty (kara + odsetki). Jednym słowem Plus ma monopol na racje. Teraz czekam na uprawomocnienie się wyroków sądu dotyczących praktyk Plusa o czym mozna przeczytać w tej wiadomościtomico pisze: Pozatym jeśli chodzi o reklamacje to w orange jest lepiej bo np. w plusie operator ma zawsze racje i rzadko da się coś rozpatrzyć pozytywnie.
no dobra, dobratomico pisze:w plusie operator ma zawsze racje i rzadko da się coś rozpatrzyć pozytywnie.
Czytaj kilka postów wyżej.On ma Nokie, już się nad tym zastanwaialismy dzisiaj z rana.D@rio pisze:Kolego, a czy Ty przypadkiem nie masz SonyErcisson'a i skonfiruowanego w Nim konta obsługi poczty e-mail? Jeśli tak, to to jest właśnie powodem...
Tak, od 12 do 14.50 mam 62 połączenia z WAP. Większość to połączenia typu "WAP" a ok .10 to połączenia "wap.idea.pl"
Następnie od 17.00 do 18.40 same połączenia WAP.
Wygląda to bardzo dziwnie - przecież musiałbym co 2 minuty wchodzić i wychodzić z WAP.
No ale tak na logikę biorąc to sprawdzał by co np. 2 godziny i nie trwało by to raz 2,5h a drugim razem tylko 1,5h...No to może ma jakiś komunikator w JAVie zainstalowany który co jakiś czas się np. łączy i sprawdza sobie coś tam...