Czy wykupienie nowego pakietu 50/50/250 za 3,- zł, gdy stary się kończy, sumuje się ze starym? Go przedłuża?

http://ocdn.eu/special/Faktmobile/5.Reg ... 2021-r.pdf
Czyli się nie sumuje, a co najwyżej błędnie wyświetla jako zsumowany. Krótko - stare pakiety kumulują się z kodami z gazety, a nowe nie.
LuiN pisze:Desktopowa wersja Telepolis to ostatnia rzecz na której się skupiamy.
Mi na karcie Faktu dzisiaj pierwszy raz zdarzyło się coś takiego, więc nie wygląda to na regułę. Być może to czasowe problemy techniczne.
Nie stwierdziłem takiego problemubabciagienia1p pisze: ↑05 sie 2021, 19:39Na karty Faktu dostaję po 3 alerty RCB. Czy to znaczy, że przychodzą oddzielnie z Play, Play (T-Mobile) i Play (Orange) w ramach roamingu krajowego?
Wczoraj przeniosłem z Play do FM, ale nie da się bezpośrednio poprzez taryfę na "Lubię to!" (*163*7#), ale po przejściu do niej trzeba jeszcze przejść do "Play na kartę" (*163*6#) i wtedy dopiero wchodzi *163*12#.babciagienia1p pisze: ↑05 sie 2021, 19:39@NokiaFan86
Z 24.play.pl, z aplikacji Play24 oraz kodami nie udało mi się. Być może można przez infolinię lub czat...