Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Dokładnie to zabezpieczenie przed przeciążeniem sieci.D@rio pisze:oprych napisał/a:
"Polkomtel S.A. zastrzega sobie prawo przerywania połączeń wykonywanych w ramach Pakietu trwających powyżej 20 minut;"
Mam nadzieję, zę będą z tego korzystać tylko w nagłych wypadkach?
ten punkt mnie nie dziwi. To już standard. Na szczęśćie korzystają z tego bardzo żadko albo i wcale. Poprostu, tu raczej punkt tylko zastosowany dla "bezpieczeństwa".
Dobrze, ale chodzi o to, że do tej pory było 180 minut, a teraz w tej nieszczęsnej promocji jest tylko 100.kosaz pisze:nie wiem jak mozna nie wykozystac 180 minut w miesiacu - ja nie mam problemu i wykozystuje wszystkie minuty jakie mam a mam ich okolo 12 godzin na miesiac
jakos mozna, po co mam klamac, mam i tak do 7 osob taniej za 39 gr w swojakach jak chce to dzwonie, ogolnie za duzo nie dzwonie ,a napewno nie byle by to wykorzystac i gadac o dupie maryni ,polakowi jak zwykle zle ciagle tylko narzeka ze malo itd., mi wystarczy, pozatym mozna sobie kupic pakiet easy gadka i wtedy chyba 25 gr za min jest 24h do wszystkich w plusiekosaz pisze:nie wiem jak mozna nie wykozystac 180 minut w miesiacu - ja nie mam problemu i wykozystuje wszystkie minuty jakie mam a mam ich okolo 12 godzin na miesiac
Hehe ten ból to ja znam, biedna bateria (rozmowy za 15gr i smsy za 1gr bardzo ją wykańczają). Wspomniałeś, że masz rozmowy z wybranymi numerami za 12gr, a więc wnioskuję, że masz Orange Go, w takim razie nic tylko czekać, bo po roku pobytu spadnie Ci do 5groprych pisze:Chociaż nie, jest jeszcze jedna korzyść, mając simplusa i takie ograniczenia na rozmowach za 5 gorszy i pakietach bateria by mi dłużej wytrzymywała
dla mnie smieszne a raczej glupie jest popieranie obozu radykalno -narodowego ,porazka totalnaoprych pisze:pvd, to jest Twoje śmieszne jak dla mnie zdania. Ja problemów z zasięgiem nie mam
żadnych, oraz nie muszę martwić się o jakieś platformy, "niedorobione" pakiety itp. Nie jestem dusi groszem a wiele na orange oszczędzam, bo który prepaid da mi rozmowy z wybranymi numerami za 12groszy bez ŻADNYCH miesięcznych ograniczeń? Dziwi mnie Twoje podejście, bo ja pokazuję różnice w czym pre paid orange jest lepszy od sypiącego sięsimplusa, a nie kto go używa, oraz jakichś wewnętrznych urazów z przeszłości co do firmy Polkomtel lub też w Twoim przypadku Centertel. Więc wolę mieć sieć dla "gimnazjalistów " i nie limitowane rozmowy, plus "normalne" pakiety, niż "elitarnego" prepaida simplusa i ograniczenia minutowe, wieczne problemy itp....no ale co tam! przecież firmy i elity mają plusa! Zresztą to jaką kto ma sieć zalezy od tego gdzie najczęściej dzwoni i gdzie ma znajomych, a argumenty typu POP-dla gimnazjalistów są żenujące
Hehe, merytoryczna wymian argumentów się znudziła, to tzreba przyczepić się do kogoś o byle co? Nawet dobrze użyłeś słowa "porażka" tylko raczej w odniesieniu chyba do siebiepvd pisze:dla mnie smieszne a raczej glupie jest popieranie obozu radykalno -narodowego ,porazka totalnaoprych pisze:pvd, to jest Twoje śmieszne jak dla mnie zdania. Ja problemów z zasięgiem nie mam
żadnych, oraz nie muszę martwić się o jakieś platformy, "niedorobione" pakiety itp. Nie jestem dusi groszem a wiele na orange oszczędzam, bo który prepaid da mi rozmowy z wybranymi numerami za 12groszy bez ŻADNYCH miesięcznych ograniczeń? Dziwi mnie Twoje podejście, bo ja pokazuję różnice w czym pre paid orange jest lepszy od sypiącego sięsimplusa, a nie kto go używa, oraz jakichś wewnętrznych urazów z przeszłości co do firmy Polkomtel lub też w Twoim przypadku Centertel. Więc wolę mieć sieć dla "gimnazjalistów " i nie limitowane rozmowy, plus "normalne" pakiety, niż "elitarnego" prepaida simplusa i ograniczenia minutowe, wieczne problemy itp....no ale co tam! przecież firmy i elity mają plusa! Zresztą to jaką kto ma sieć zalezy od tego gdzie najczęściej dzwoni i gdzie ma znajomych, a argumenty typu POP-dla gimnazjalistów są żenujące