• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#111061  autor: szczeka
 03 paź 2006, 16:41
Klusek pisze:No i chyba właśnie tak zrobię, wezmę 6630 a SX pójdzie w częściach na Allegro :)
Chyba najlepszy wybor :) szkoda tylko, ze taki Siemensowiec przechodzi do konkurencji.. hrhr :) a jesli mozna spytac, to co Ci sie z SXem stalo?

#111134  autor: Klusek
 03 paź 2006, 20:44
szczeka pisze:
Klusek pisze:No i chyba właśnie tak zrobię, wezmę 6630 a SX pójdzie w częściach na Allegro :)
Chyba najlepszy wybor :) szkoda tylko, ze taki Siemensowiec przechodzi do konkurencji.. hrhr :) a jesli mozna spytac, to co Ci sie z SXem stalo?
Przeszedłem na wyższy poziom, z Siemensowca stałem się Symbianowcem ;) Siemensy kocham w dalszym ciągu i gdyby jakikolwiek nowy Siemens był na Symbianie to na bank wziął bym Siemensa :) A co się stało z SXem? Wstyd się przyznać, ale uszkodziłem MMI podczas skręcania telefonu do kupy :oops: :oops: :oops:

Obrazek
Obrazek

#111144  autor: Osk92
 03 paź 2006, 21:19
OT
Klusek pisze:nowy Siemens był na Symbianie
Wstyd ale narysowałem takowego jako BenQ-Siemensa... 4 lekcje się z nim męczyłem :mrgreen: BenQ-Siemens SX3 8) Jestem z niego dumny ma aparat 2.0 MPix, flesz z diody, klawisze jak w SXie itd.... 8) END OF OT

#111608  autor: Klusek
 05 paź 2006, 22:42
No i stało się. Poszedłem za Waszymi radami i kupiłem... Nokie 6680 :) A to wszystko przez to, że upatrzonej przeze mnie 6630 nie było w komisie w którym chciałem kupić a że jakimś cudem skończyłem pracę wcześniej mogłem odwiedzić inny komis i tam ją zobaczyłem, moją N6680 :) Muszę przyznać, że to całkiem fajny telefonik :)

Obrazek
Obrazek

#111609  autor: tomico
 05 paź 2006, 22:43
No widzisz, dobrze ci doradziliśmy :D

#111611  autor: Klusek
 05 paź 2006, 22:46
tomico pisze:No widzisz, dobrze ci doradziliśmy :D
Się wi, fachowcy w końcu co nie ;)

Obrazek
Obrazek