memphisto pisze:Chciałbym uzyskac pordę w kwesti przechodzenia ze starych taryf Plusa na nowe. Jak wyglada obecnie ta sprawa? Co oferują w PWA? Chcę wymienić aparat i proponują mi przejście z NP85 (rabat 40%) z usługą DWIW 10h na nowe Godziny bez dodatkowych zniżek. Umowa kończy mi sie dopiero w grudniu, a juz wydzwaniaja do mnie z BOK'u, aby podpisac nowa umowe. Podejrzewam, ze zwiazane to jest z obnizeniem interconektu od 15 października i chca jeszcze zlapac kilku naiwnych... Czy warto czekac?
Obecnie płącę ok 75 zł miesięcznie i mam 12 godzin gadania. W Plusie z tą aktywacja jestem 5 lat. Czy "czasowstrzymywacz" jest w PWA?
Ja na Twoim miejscu bym nie przechodził. Moja opinia jest taka iż te taryfy jakoś są gorsze od NowegoPlusa

a mianowicie, tak bardzo mnie drażni to że te wszystkie pakiety to promocja o nazwie "Dodawanie Godzin w taryfach Godziny"

...a więc nie jest to element stały.
Co do czasowstrzymywacz'a - tak, jest dostępny w PWA. Swoja drogą, w dobrej cenie w tej promocji jest także Nokia 6822. Ale...musisz się zastanowić czy wykorzystasz tę promocję dobrze i rozsądnie. Bo jednak, wszystkie usługi obniżające koszty (typu StrefaPlus, Swojaki itp.) są z Niej wyłączone. Nie jest także możliwe dodawanie godzin.
gm pisze:Chesz wymienić aparat i proponują Ci NP85 (rabat 40%). Jak weźmiesz rabat na abonamenti podpiszesz umowę na rok (ANU) to nie dostaniesz aparatu (PWA). Jak wybierzesz opcja umowy na dw alata (PWA) z wymiana na nowy aparat to raczej nic nie dostaniesz a zdaża się, że do tego dołóżą Ci na rok DWiW, ale bez rabatu na abnonament.
Nie, oni mu nie proponują NP85 z rabatem. On teraz ma taką taryfę (+rabat wynikający z ANU i oddzielne aktywowane DWiW) a Oni mu proponują Godziny75

No wlasnie, ogólnie to zależy od tego czego potrzebujesz. Bo jeśli chcesz nowy telefon to tylko PWA...
mardall pisze:memphisto - dają Ci rabat i DWiW ?
Nie mogą mu dać takiej oferty bo takiej oferty NIE MA. Pozatym, nie można łączyć ofert ANU.