• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #110299  autor: szczeka
 30 wrz 2006, 18:21
Witam,

dysponuje ktos statystykami, w jakiej sieci jest najwiecej uzytkownikow (pre-paid/ post-paid) :?: Kiedys znalazlem taki diagramik procentowy, ale to bylo pare miesiecy temu, wiec pewnie nieaktualny... wie ktos moze teraz jak sie sytuacja przedstawia? ;-)

Dzieki

#110423  autor: oprych
 01 paź 2006, 01:03
No właśnie też jestem ciekaw. Zwłaszcza jak wypada zachwalany prze ze mnie Orange :-D

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#110425  autor: przemek910
 01 paź 2006, 01:06
OT: http://www.telepolis.pl/news.php?id=6417 teraz to napewno nie będą nr 1 :mrgreen:

[ Dodano: 2006-10-01, 01:07 ]
Chodzi o Orange ;-)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#110426  autor: tomico
 01 paź 2006, 01:16
Ech na telepolisie ostatnio się cały czas narzeka na Orange, w plusie przy przedłużaniu umów jest tak samo i beznadziejne oferty a jakoś nikt na telepolisie o tym nie pisze. [/i]

#110429  autor: oprych
 01 paź 2006, 01:24
@tomico- mylisz się, teraz też jest " na topie" narzekanie na zablokowanie przez Erę nabijania era jednostek :wink:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#110430  autor: tomico
 01 paź 2006, 01:32
oprych pisze:@tomico- mylisz się, teraz też jest " na topie" narzekanie na zablokowanie przez Erę nabijania era jednostek :wink:
Niby tak ale nikt tego jakoś nie opisuje na telepolisie przynajmniej, a jak coś Orange wymyśli to od razu pisze telepolis orange to orange tamto.

#110450  autor: Rokko
 01 paź 2006, 09:29
E... o Plusie tez sie sporo pisze.Wielki temat na przedluzeniu umowy w Plusie w ktorym D@rio opisywal swoje perypetie z PWA.

#110457  autor: przemek910
 01 paź 2006, 10:03
Ech na telepolisie ostatnio się cały czas narzeka na Orange, w plusie przy przedłużaniu umów jest tak samo i beznadziejne oferty a jakoś nikt na telepolisie o tym nie pisze. [/i]
No jak nie ma o czym pisać - to mają wymyślać bzdury?
Przecież SirMark napisal artykuł o okazji 10 lecia, który częściowo ukazał się w gazecie prawnej...
I orange wcale nie jest takie wpsaniałe... ;) W Erze nawet przy abo za 30 zł można wziąć dobry telefon... Tylko cena przeraża... Ale lepsze to niż nic - tak jak w Orange ;-)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#110470  autor: tomico
 01 paź 2006, 10:54
Heh kin nie mówie że Orange jest wspaniałe, bo ostatnio mnie wkurza ta sieć bo mi simki na usim nie chcą wymienić choć nawet moge im zapłacić za to, kiedy w innych sieciach nawet w prepaidzie można korzystać z 3g. Pozatym umowa mi się kończy za rok i już bardzo poważnie się zastanawiam nad plusem.