Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
*500 to stan konta w popie nie wiem czy w orange go tez jest ten numer a *200 nawet nie wiedzialem ze istnieje i co mozna pod niim uzyskac bo nie wiem ostatnio nie ladowalem popa bo okroil mi sie budget na te siec i nie mam wychodzacych pol. wiec jak bys byl laskaw powiedziec co sie kryje popd *200 to z gory thxjarocin pisze:Nieprawda. Można zadzwonić na Automatyczne Biuro Obslugi, gdzie np. sprawdzisz satn konta. Numery to *500 i *200.kosaz pisze:Rokko, natomiast w orange wszystko jedno gdzie i po co dzwonisz placisz
To są tzw. koszty - utrzymanie stanowiska pracy, opłacenie ochrony itp.Marcin pisze:Wiecie dla mnie to skandalem też jest pobieranie przez orange oplat prowizyjnych 1,99zl przy oplacaniu rachunkuów w ich salonach.Wcześniej tego nie bylo.Bo niby z jakiej racji mam jeszcze placić prawie 2zl więcej do rachunku jeżeli place w salonie firmowym.
niezupełnie. Tak naprawdę płącisz dlatego że te kasy nie są właśnością Orange tylko firmy PayTel (spółka córka TP S.A.) - stąd te opłaty, pozatym teraz one przechodzą przez ELIXIR co dodatkowy wpływa negatywnie i wydłuża czas dotarcia opłaty....coż - Polska.IreQ pisze:
To są tzw. koszty - utrzymanie stanowiska pracy, opłacenie ochrony itp.