• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 7 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

#101474  autor: Dociekliwy
 02 wrz 2006, 12:21
Jasne, to tylko wycinek z oferty. Oczywiście zależy od potrzeb klienta itd. Ale mimo to, uważam, że oferta Orange jest w kilku miejscach ciekawa. Co nie zmienia faktu, że raczej z Erą sie nie rozstanę - ponad 7 lat i zawsze w 100% zadowolony :-D

[ Dodano: 2006-09-02, 14:43 ]
A poza tym, urodziny ERY są 16.10 - mam zaznaczone w kalendarzu dla uczestników programu ERA Premia :mrgreen:

więc jak coś ma się pojawić później, to najpewniej 16, albo wcale... zobaczymy.

#101696  autor: Sirmark
 03 wrz 2006, 01:34
wheeler pisze:w nawiazaniu do tego newsa o spadku cen modeli SE, to mam nadzieje ze to bedzie widoczne u operatorow a szczegolnie w promocji urodzinowej ery
news o spadku cen SE nie ma nic wspolnego z cenami u operatorow. News mowil o spadku cen w jakich telefony sa oferowane w wolnej sprzedazy.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#102289  autor: MihQl
 04 wrz 2006, 16:14
No oferta faktycznie nieciekawa :roll: Najlepsza chyba była dokładnie rok temu 8)

Ale własnie z okazji urodzin ery dostałem sms'a (mam abonament):
Era: 100 minut za 10 zł co miesiąc na długie rozmowy do sieci Era, Heyah i na stacjonarne! Oferta TANIEJ W SIECI przez 12 miesięcy! Zamów! ...
Musze przyznać że ciekawa propozycja, ale chyba nie skorzystam bo starcza mi 90 minut do wszystkich sieci które mam :wink:

#102304  autor: D@rio
 04 wrz 2006, 16:41
Najnowsze informacje:
Każdy klient korzystający z promocji otrzyma też w prezencie urodzinowym 10 darmowych MMS-ów oraz specjalny bezpłatny starter Tak Tak na bezabonamentowe połączenia w sieci Era.

Dotychczasowi klienci również otrzymują niespodziankę: kolejny rok z rzędu sieć Era organizuje promocję urodzinową dla uczestników programu lojalnościowego Era Premia. Na 10 urodziny sieci każdy uczestnik programu, który jest od co najmniej roku abonentem sieci, może otrzymać specjalny, urodzinowy bonus punktowy.

W myśl zasady „Im dłużej z nami, tym lepiej”, bonus punktowy zależy od stażu klienta w sieci. Najmniejszy oferowany w promocji bonus to 200 dodatkowych punktów Era Premia, a największy – aż 3200 punktów, dla klientów, którzy są abonentami sieci ponad 9 lat. W zależności od potrzeby uczestnik może zamówić np. bezpłatne minuty, tańsze usługi, nowy aparat telefoniczny lub darmowy bilet do kina. Wzbogacona zostaje oferta nagród programu. Klienci będą mogli wybierać spośród szerokiej oferty akcesoriów telefonicznych, które po zamówieniu otrzymają kurierem prosto do domu

Promocja ’”10 urodziny sieci Era w programie Era Premia” będzie trwać od 4 września do 16 października. Aby otrzymać bonus urodzinowy należy wysłać SMS o treści TAK na nr 6888 (opłata wg taryfy klienta).

Obrazek

#105411  autor: Abdank
 14 wrz 2006, 18:09
Serwis gsm.biz.pl informuje dzisiaj, że taryfy "Nokaut" jednak się pojawią. Mimo wszystko rewolucji jednak nie przewiduje.

#105452  autor: Dociekliwy
 14 wrz 2006, 19:53
Pogadamy o taryfach "Nokaut" jak ERA wprowadzi taryfy "Nokaut". Mogą je nazwać nawet "Sex w tramwajach" wszystko jedno - niech tylko zrobią coś porządnego. A do tego czasu nie ma co gdybyć... na gsm.biz różne rzeczy się pojawiają :P

#105595  autor: makabras
 15 wrz 2006, 12:15
Mnie tez zastanowilo to info na gsm.biz bo jakos wierzyc mi sie nie chce ze juz w pon albo wtorek beda nowe taryfy a tu taka absolutna cisza! No chyba ze bedzie to tylko korekta aktualnych czyli zmienia cene pakietu z 30 na 20 zl a przy promocji "okazja dziesieciolecia" to byloby naprawde cos!

#105600  autor: lukasm
 15 wrz 2006, 12:42
Zupełnie nie pasują mi te nowe taryfy - WitekT podkręca atmosferę z rebrandingiem więc dziwnym byłoby wprowadzanie nowych taryf teraz - chyba, że:
1)taryfy nie od poniedziałku, wtorku, ale trochę później - tzn. pod nowym szyldem
2)rebranding szybciej, niż myslimy
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2006, 14:27 przez lukasm, łącznie zmieniany 1 raz.

#105609  autor: Dociekliwy
 15 wrz 2006, 13:25
Ale nie sądzę, że ten rebanding wyskoczy tak "hop siup" przecież nie zaskoczą nas sms'em dziś w nocy z 1 na 2 :P pisząc - Witajcie w t-mobile - urodzinowa niespodzianka :-D

Musi być poparty jakąś akcją promocyjną nowej marki itp... na to potrzeba trochę czasu.Orange trąbiło chyba ze dwa miesiące, czy nawet więcej przed zmianą.

Czas pokaże, a co do taryf, to nie są one pewne, ale nie powiem, że są niemożliwe. :wink:

#105616  autor: Opportunist
 15 wrz 2006, 13:50
Dociekliwy pisze:Orange trąbiło chyba ze dwa miesiące, czy nawet więcej przed zmianą.
Idea podpisała umowę o rebranding w kwietniu, a kampania reklamowa zaczęła się dopiero 1. września, marka została ostatecznie wprowadzona 19 września zeszłego roku :P

Obrazek

#105625  autor: Dociekliwy
 15 wrz 2006, 14:41
No tak... ale czy nie było o tym wiadomo znacznie wcześniej?
A za gafe przepraszam :oops:

#105646  autor: pumba
 15 wrz 2006, 16:59
Dociekliwy pisze:No tak... ale czy nie było o tym wiadomo znacznie wcześniej?
Nie bo do końca nie było wiadomo czy pod marką Orange będa początkowo dostępne tylko usługi 3G czy wszystko na raz więc nic nie trąbiono wcześniej ;)

#105649  autor: Dociekliwy
 15 wrz 2006, 17:07
No, moja gafa - whata mistake... (jak Bertorelli - Allo Allo :P )
W takim razie expect the unexpected :-D

#108945  autor: Prometo
 25 wrz 2006, 21:02
Dociekliwy pisze:Ale nie sądzę, że ten rebanding wyskoczy tak "hop siup" przecież nie zaskoczą nas sms'em dziś w nocy z 1 na 2 :P pisząc - Witajcie w t-mobile - urodzinowa niespodzianka :-D

Musi być poparty jakąś akcją promocyjną nowej marki itp... na to potrzeba trochę czasu.Orange trąbiło chyba ze dwa miesiące, czy nawet więcej przed zmianą.

Czas pokaże, a co do taryf, to nie są one pewne, ale nie powiem, że są niemożliwe. :wink:
Ktoś już pisał, że na Węgrzech czy Słowacji uwineli się z rebradingiem raz dwa.
Myślę, że obecnie są to już ostatnie podrygi Ery. 10 urodziny = niespecjalna oferta (zawiodła mnie Era). Nadchodzą wielkimi krokami święta i myślę, że wtedy już nie Era a T-mobile przedstawi lepsze oferty.
A tak na marginesie Francuzi myją się do Niemców.

#109076  autor: Mel
 26 wrz 2006, 08:10
D@rio pisze:Najnowsze informacje:
Aby otrzymać bonus urodzinowy należy wysłać SMS o treści TAK na nr 6888 (opłata wg taryfy klienta).
Czy wrażenie opłata wg taryfy klienta oznacza to, że za smsa zapłacę tyle ile normalnie płacę za smsa w abonamencie?

#109104  autor: Prometo
 26 wrz 2006, 10:09
Mel pisze:
Aby otrzymać bonus urodzinowy należy wysłać SMS o treści TAK na nr 6888 (opłata wg taryfy klienta).
Czy wrażenie opłata wg taryfy klienta oznacza to, że za smsa zapłacę tyle ile normalnie płacę za smsa w abonamencie?
Za sms-a zapłacisz tyle ile normalnie płacisz w abonamencie.

#110229  autor: GregPepe
 30 wrz 2006, 13:20
Kolejny Era News ze strony gsm.biz.pl :
jak informuje jeden z Czytelników, w sieci Era od poniedziałku będziemy mogli kupić w promocji operatora telefon Motorola V3 już za 1 grosz

Wiele również wskazuje na to, iż przesuwane wprowadzenie nowych planów taryfowych będzie miało swój finał 15 października, kiedy będzie można zastosować już nowe stawki interconnect. Po ostatnich ruchach PTC wszyscy abonenci czekają na te zmiany z niecierpliwością, mając nadzieję, że nowe plany taryfowe będą korzystne oraz dostępne również dla obecnych abonentów sieci bez względu na obostrzenia dotychczasowych regulaminów oraz zasad lojalnościowych
Szczególy mogą sie nie sprawdzić :), ale to że obniżenie interkonectu to okazja do zniany taryf wydaje się być prwdopodobne i może w końcu zobaczymy ten nokaut ;)

#110335  autor: Bartosz
 30 wrz 2006, 19:28
GregPepe pisze:Kolejny Era News ze strony gsm.biz.pl :
jak informuje jeden z Czytelników, w sieci Era od poniedziałku będziemy mogli kupić w promocji operatora telefon Motorola V3 już za 1 grosz
a co z V3i D&G ? Era ma mieć wyłączność na ten model a telefonu nie ma w ofercie :(
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2006, 20:35 przez Bartosz, łącznie zmieniany 2 razy.

#110402  autor: szejkspir
 30 wrz 2006, 22:22
Prometo pisze:
Mel pisze:
Sprawdzałeś? Bo mi chyba piątkę zjadło (+ dolicz vat).
Do tych numerów 4 cyfrowych trzeba podchodzić z ostrożnością.

#110410  autor: Prometo
 30 wrz 2006, 22:46
szejkspir pisze:
Prometo pisze:
Mel pisze: Czy wrażenie opłata wg taryfy klienta oznacza to, że za smsa zapłacę tyle ile normalnie płacę za smsa w abonamencie?
Sprawdzałeś? Bo mi chyba piątkę zjadło (+ dolicz vat).
Do tych numerów 4 cyfrowych trzeba podchodzić z ostrożnością.
Sprawdzałem, wysłałem sms-a i później na fakturce był jego koszt.
  • Strona 7 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6