Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Na socjalnym mozna miec NEO tylko ze nikt nie przyjmie zamowienia na NEO na tym planie No ale zawsze mozna sobie załozyc VoIP bezabonamentowy do ktorego dostaniemy numer a potem zawiesic telefon stacjonarny... NEO działa a my za telefon płacimy 21zł czy jeszcze taniej niz na socjalnym
Marcinlbn pisze:Na socjalnym mozna miec NEO tylko ze nikt nie przyjmie zamowienia na NEO na tym planie No ale zawsze mozna sobie załozyc VoIP bezabonamentowy do ktorego dostaniemy numer a potem zawiesic telefon stacjonarny... NEO działa a my za telefon płacimy 21zł czy jeszcze taniej niz na socjalnym
No ale narazie jest ten minus że na VoIP'a nie dodzwonisz się z komórek
SirmarK pisze:pumba napisał/a:
No ale narazie jest ten minus że na VoIP'a nie dodzwonisz się z komórek
a o czym Ty teraz mowisz?
Chodzi mi o to że na VoIP'a tego TePsowskiego nie da się dodzwonić z komórek bo jak dzwonie z komórki na ten mój nr 399xxxxxx który mam przydzielony do VoIP'a to słysze komunikat nie ma takiego numeru.
Teraz wyraziłem się jasno?
ale na wszystkie inne VoIP'y (np. IPFon, Halo itp.) da się dodzwonić bez problemu...bo, masz przydzielony normalny numer stacjonarny. A Tepsa, celowo stworzyła odrebną bazę numeracyjną - jakąś 0 399-xxx-xxx żeby właśnie "przyblokować" możliwość kontaktu z zewnątrz. Założe się że nigdy na ten numer nie będzie można dzwonić z komórek...