• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #109013  autor: Leon
 25 wrz 2006, 22:43
SIemka mam taki problem :
Mam simensa C 62 i jezeli wysylam sms to czasami wyskakuje mi "Wiadomosc nie wyslana odczekam 30 sekund i wsyle
Rowniez jest tak z dzwonieniem dzownie czasami wybierze i dzwoni czasami 3 razy piknie i wyswiteli sie " Usluga Niedostepna " i numer telefonu do ktrego dzwonie
Czasami jest tez tak ze ktos do mnie dzwoni ja mam wlaczony telefon a tam mu mowi " Polaczenie nie moze byc zrealizowane "
Moze mial ktos taki problem
Z gory Dzieki za komentarze i pomoc :D

#109017  autor: Irek
 25 wrz 2006, 22:50
Kiedyś działo się tak często w POPie, ale miałem tak jeszcze za czasów Idei. Często Ci się tak dzieje? Mieszkasz na bardzo zaludnionym obszarze? Moje zdanie jest takie - zgłoś to do Orange - zapewne zajmą się tym problemem. Prawdopodobnie w Twojej okolicy są jakieś problemy techniczne z siecią.

"And one more thing..."

#109109  autor: Leon
 26 wrz 2006, 11:01
Czesto mi sie tak dzieje i denerwuje mnie to !! :(
Mieszkam w BYdgoszczy to nie za male miasto !
Bede musial zadzwonic do biura obslugi klientow
NApoczatku myslalem ze to cos z telefonem bo go kupilem ale dzieje sie tak tylko przy moim Popie :evil:

#109110  autor: Rokko30
 26 wrz 2006, 11:20
Też mam czasem takie problemy niestety w POP-e ale dzieje się to też w abonamencie a mieszkam na najwiekszym osiedlu w mieście, ile razy ktoś do mnie dzwoni i nie może się dodzwonić a telefon jest włączony i ma zasięg to samo się dzieje jeśli ja chcę zadzwonić np do siostry do domu to mam info że telefon jest poza zasięgiem albo jest wyłączony a w rzeczywistości tak nie jest. Z sms też miałem takie przygody że nie mogłe wysłać dopiero po kilkudziesięciu minutach poszło, kiedyś byłem w BOK w Orange stwierdzili że problemów nie mają w sieci tylko wyczyścili mi karte sim z jakiś śmieci ale i to nie pomogło :(

#109123  autor: Kaczy
 26 wrz 2006, 12:42
No ja parę dni temu miałem taką sytuacje, że próbowałem wysłać sms`a i wyskoczyło, że go nie można wysłać.
Spróbowałem drugi raz i działało. To są chyba chwilowe problemy :)

...::: Made for loneliness :::...

#109250  autor: D@rio
 26 wrz 2006, 20:48
Orange sieć się zapycha poprostu i tyle...

Obrazek

#110801  autor: Opportunist
 02 paź 2006, 15:51
Moze to dziwne, ale ja jakos nie mam takich problemow... Ostatni raz mialem tylko w sylwestra :D

Obrazek

#110904  autor: oprych
 02 paź 2006, 21:21
Ja też w Świnoujsćiu nie zuważam takich problemów, nawet w sylwestra ich nie miałem, co najwyżej zauważam tylko problemy w godzinach szczytu z gprs i co za tym idzie smsami

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...