- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
To jesteś w błedzie. W telefonii komórkowej nie ma monopolu nie odpowiada, to się przenieś do innej sieci. Może wreszcie kiedyś użytkownicy forum heyah zrozumieją to, zę heyah nie bedzie przed nimi chylić czoła a i tak znajdą swoich zwolenników.
..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...
A ja musze kupić kartę heyah najpierw, no i inny telefon bo na tym mam simlocka na Orange :/ Załatwie sobie jakiś taniSkarpyta pisze:usługa bardzo ciekawa,tylko czy nie będzie jakiś komplikacji znowu.Opcja bardziej dla młodych ludzi żeby sobie poesemesowac z bliskimi.Jednym słowem abonament musze na troche zostawic a włozyć karte z Heyah
![]()

Regulamin usługi "ryczałt sms".
Według mnie super oferta! Co prawda jest limit 1000smsów/7(dni)=142smsy na dzień dalej... 5,9smsa na 1h:P, ale ciężko będzie go przekroczyć.
Według mnie super oferta! Co prawda jest limit 1000smsów/7(dni)=142smsy na dzień dalej... 5,9smsa na 1h:P, ale ciężko będzie go przekroczyć.
"Nigdy nie zapominajcie! Im wyżej wzlatujemy tym mniejsi wydajemy się tym co nie umieją latać."
Fryderyk Nietzsche
Fryderyk Nietzsche
Ale się dzisiaj uśmiałem jak przeczytałem regulamin usługi - Ryczałt SMS. Szczególnie punkt 17. Stanowi on, że karty sim z aktywną usługą nie mogą być wykorzystywane do masowego wysyłania wiadomości sms. Pod tym pojęciem oparator rozumie wysłanie ponad 100 smsów w ciągu 60 minut. W przypadku stwierdzenie takiego wykorzystywania karty Oparator Heyah ma prawo do zaprzestać świadczenia usług telekomunikacyjnych danemu uzytkownikowi w trybie natychmiastowym.
No to się zabezpieczyli przed przeciążeniem sieci ze względu na dużą liczbę wysyłanych smsów.
No to się zabezpieczyli przed przeciążeniem sieci ze względu na dużą liczbę wysyłanych smsów.

"And one more thing..."
Kto normalny wysle w ciągu godziny 1000 smsów?
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
Dokładnie racja, ale ja pierwszy raz spotkałem się z takim zapisem w regulaminie. Poza tym nie jest trudnością wysłać 100 smsów w ciagu godziny szczególnie ze słownikiem.D@rio pisze:IreQ: ja się im wcale nie dziwię. Promocja promocją ale nie może być paraliżu sieci...
"And one more thing..."
pierwszy? a pamiętasz co było wpisane w Simplusie gdy była promocja "Darmowe rozmowy i SMSy za zasilenia"? Był dokładnie prawie identyczny punkt...IreQ pisze:
Dokładnie racja, ale ja pierwszy raz spotkałem się z takim zapisem w regulaminie. Poza tym nie jest trudnością wysłać 100 smsów w ciagu godziny szczególnie ze słownikiem.
A w rzeczywistości rozłaczali się w 19 minucie i ponownie dzownili... Przeco sieć była jaka była... Ni się dodzownić ni smsa wysłac 

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...