• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#105330  autor: Kaczy
 14 wrz 2006, 12:40
Też to dostałem jakoś po 12 :smt005 :smt005

...::: Made for loneliness :::...

#105342  autor: lukasm
 14 wrz 2006, 14:04
Roburtek pisze:WYŚLIJ SMS: URODZINY NA 7299 (2 ZŁ - 2,44 Z VAT)
To jest szansa, że Orange zarobi trochę na URODZINACH:) Życzę Orange Sto Lat!!!

#106140  autor: jackalkk
 17 wrz 2006, 19:37
widze ze juz wszyscy zapozanli sie z oferta Orange dlatego tak cicho sie zrobilo w tym temacie. Powiem szczerze mnie tez zatkalo :-)

#106141  autor: Klusek
 17 wrz 2006, 19:39
jackalkk pisze:widze ze juz wszyscy zapozanli sie z oferta Orange dlatego tak cicho sie zrobilo w tym temacie. Powiem szczerze mnie tez zatkalo :-)
Pozytywnie czy negatywnie Cię zatkało? :) Mi osobiście sama oferta się podoba, tylko żeby to nie było wszystko :)

Obrazek
Obrazek

#106144  autor: D@rio
 17 wrz 2006, 19:57
jackalkk pisze:widze ze juz wszyscy zapozanli sie z oferta Orange dlatego tak cicho sie zrobilo w tym temacie. Powiem szczerze mnie tez zatkalo :-)
a czy w tym temacie jest mowa o jakiejś ofercie...?

Obrazek

#106162  autor: Roburtek
 17 wrz 2006, 20:22
Ciekawe czy coś więcej zaproponują. Osobiście wątpię :smt010.
Ale może jakoś Nas jeszcze zaskoczą :-D byle by tylko pozytywnie HI HI

-=Roburtek=-

#106455  autor: D@rio
 18 wrz 2006, 19:51
Dzisiaj Orange organizowało w swoich salonach firmowych jakieś imprezki a raczej festyny. Rozdawali balony, jakiś gościu coś tam przemawiał i zachwalał oraz organizowali jakieś konkursy. A zresztą, zobaczccie sami ;) :

Obrazek (bez zoom'u)

Obrazek (robione z zoom'em)

Obrazek

#106510  autor: Dociekliwy
 18 wrz 2006, 22:13
Buahahahahaha :shock: paranoja!!

Jaki happening :P takie żeczy tylko w Orange :lol:

Dobrze, że ERA takich imprezek nie robi :mrgreen:

#107466  autor: Rokko30
 21 wrz 2006, 20:25
A czy jeszcze można się spodziewać czegoś na urodziny Orange, wydaje mi się że to już koniec promocji urodzinowej, choć miałem nadzieje że dla prepaidowców też coś zaproponują a tu nic.... :( :smt006

#107476  autor: D@rio
 21 wrz 2006, 20:41
Rokko30 pisze:A czy jeszcze można się spodziewać czegoś na urodziny Orange, wydaje mi się że to już koniec promocji urodzinowej, choć miałem nadzieje że dla prepaidowców też coś zaproponują a tu nic.... :( :smt006
no niestety to już raczej koniec...

Obrazek

#107484  autor: Rokko30
 21 wrz 2006, 20:55
mam wrażenie że z promocjami jest coraz bardziej kiepsko, operatorzy chyba już nie mają chęci ani celu robić ciekawych promocji..nastała stagnacja... :|

#107491  autor: D@rio
 21 wrz 2006, 21:04
Rokko30 pisze:mam wrażenie że z promocjami jest coraz bardziej kiepsko, operatorzy chyba już nie mają chęci ani celu robić ciekawych promocji..nastała stagnacja...
nie no, aż tak źle nie jest. Nie zakładaj aż tak czarnych scenariuszy. Jakby nie patrzeć rynek nadal się rozwija, są nowe promocje, usługi, oferty a więc nie jest tak źle. Pozatym, wiele ciekawych ofert jeszcze istnieje na rynku - takich, które można spokojnie polecić ;) a więc nie narzekajmy, bo jeszcze tragedii nie ma...

Obrazek

#108509  autor: D@rio
 24 wrz 2006, 19:10
Słuchajcie, dzisiaj spotkałem się z moim znajomym z Lublina, który akurat w dniu 18 - 19.09 zakupił aktywację w Orange i powiedział że na urodziny każdemu klientowi w salonie firmowym dawali ciasto :mrgreen: :mrgreen: ;) ....i balony :lol: śmiał się, bo dostał balona, przywiózł go do domu i odrazu zeszło z Niego powietrze :mrgreen: to mówi do mnie: "takie balony jak i cała ta firma" ha ha ;)

ale miło że częstowali ciastem klientów na urodziny :mrgreen:

Obrazek

#108544  autor: szczeka
 24 wrz 2006, 21:01
D@rio pisze:Słuchajcie, dzisiaj spotkałem się z moim znajomym z Lublina, który akurat w dniu 18 - 19.09 zakupił aktywację w Orange i powiedział że na urodziny każdemu klientowi w salonie firmowym dawali ciasto :mrgreen: :mrgreen: ;) ....i balony :lol: śmiał się, bo dostał balona, przywiózł go do domu i odrazu zeszło z Niego powietrze :mrgreen: to mówi do mnie: "takie balony jak i cała ta firma" ha ha ;)

ale miło że częstowali ciastem klientów na urodziny :mrgreen:
hehe :) w Radomiu daja balony wszystkim przechodnim, przechodzacym obok salonu, tzn. tak bylo tylko w piatek ;-) ciastek niestety nie ma... : )

#108559  autor: D@rio
 24 wrz 2006, 21:21
u mnie dawali jakiegoś placka-zakalca ;) szkoda że sam nie weszedłem wtedy na ciacho :mrgreen:

Obrazek

#108569  autor: przemek910
 24 wrz 2006, 21:30
Wszędzie dawali te same placki?
Aż strach pomysleć jeżeli to było upieczone np w Wawie i rozsyłane do wszystkich salonów

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#108570  autor: tomico
 24 wrz 2006, 21:31
Chyba nie bo u mnie był taki wielgaśny tort z pomarańczą na górze :D

#108974  autor: oprych
 25 wrz 2006, 22:00
Orange chyba lubi dokarmiać klientów, u mnie na tłusty czwartek pączki dawali, ale w dniu urodzin, żadnego ciasta nie widziałem :( :cry:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#109305  autor: PeGaS
 26 wrz 2006, 22:56
Ciasta, balony i cała ta szopka była w wybranych salonach, ale nie tylko w SF, ale też u dealerów w SFR/SPO... Poza tym dość łatwo wygrać można było CD z muzyką oficjalnie wspieraną przez Pomarańcze i inne gadżety :wink: A propo samych ciast, to spokojnie, zwykle są to wypieki z lokalnych cukierni :lol:

http://kochajzycie.pl

#109317  autor: D@rio
 26 wrz 2006, 23:11
a dzisiaj w salonie firmowym (tym razem drugim, ul. Krakowskie Przedmieście w Lublinie) Orange był postawiony "elektryczny Byk" i ten kto najdłużej się na Nim utrzymał (chyba ponad minutę, coś mi tłumaczyła hostessa) dostawał smyczkę Orange w nagrodę za darmo ;). Kurde, kolejka do tego była chyba na ponad 100 osób, hehe ;) poważnie :-) Ponadto znowu rozdawali cukierki, balony i były pomarańczowe namioty z logiem Orange, w jednym namiocie DJ muzę mixował ( ;) nawet fajnie mu to wychodziło ) a w drugim można było otrzymać właśnie balony, smyczki, foldery i ulotki o Orange oraz zasięgnąć informacji ;) ...ja powiedziałem że jestem biznesowym klientem Orange, wyciągnąłem moją rozładowaną N70 i dostałem długopis firmowy, kubek i firmową smyczkę za ładne oczy :lol: :lol: (swoją drogą, pozdrowienia dla tego Pana w pomarańczowym krawacie ;) )

zrobiłbym Wam fotki tego całego przedsięwzięcia ale cholera moja N-ka się rozładowała w tym czasie i nie miałem czym :( ...dlatego tylko przybliżam Wam to z opowiadań ;)

Obrazek