• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#107197  autor: balrog
 20 wrz 2006, 21:10
Dociekliwy pisze: "że chciałem skorzystać z tej promocji, że się zastanowiłem, tak jak rozmawiałem wcześniej (nawet jak nie mówiłeś tak - i tak powiedz) z konsultantem... "

Ja tak kiedyś zrobiłem w miesąc po tym, jak już ta opcja była nie aktywna (jakaś inna niż ta oczywiście) i się udało :mrgreen:
Buuheheh dobre, podoba mi się :) ale ja zrobię inny przekręt, zadzwonię i powiem "że jakiś konsultant kilkanaście dni temu oferował mi ofertę 100min za 10zł. przez 12 miesięcy:D", może coś z tego wyjdzie :mrgreen:

"Nigdy nie zapominajcie! Im wyżej wzlatujemy tym mniejsi wydajemy się tym co nie umieją latać."
Fryderyk Nietzsche

#107210  autor: taktakowiec
 20 wrz 2006, 21:53
Jestem abonentem Ery od 3 miesięcy,ciekawe czy mi równiez takie coś zaproponuja,przydało by się i wziąłbym od razu.Napisze maila do iBoa i jutro dam znac co mi odpisali.

#107216  autor: przemek910
 20 wrz 2006, 22:10
tuchdozi o aneks do umowy przy ktorym przechodzisz na abo za 10zł. a po roku placisz 30 zl

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#107228  autor: kubiakk
 20 wrz 2006, 23:39
jaki aneks?? dodatkowa jedna opcje...taka jaka byla pisana wczesniej za 10 zl prez 12 miechow,mi umowa konczy sie za rok w grudniu ,wiec jeszcze ponad rok i dostalem taka propozycje :mrgreen: :mrgreen:

:)

#107233  autor: D@rio
 21 wrz 2006, 00:00
balrog pisze:
Dociekliwy pisze: "że chciałem skorzystać z tej promocji, że się zastanowiłem, tak jak rozmawiałem wcześniej (nawet jak nie mówiłeś tak - i tak powiedz) z konsultantem... "

Ja tak kiedyś zrobiłem w miesąc po tym, jak już ta opcja była nie aktywna (jakaś inna niż ta oczywiście) i się udało :mrgreen:
Buuheheh dobre, podoba mi się :) ale ja zrobię inny przekręt, zadzwonię i powiem "że jakiś konsultant kilkanaście dni temu oferował mi ofertę 100min za 10zł. przez 12 miesięcy:D", może coś z tego wyjdzie :mrgreen:
Juz Ci mogę powiedzieć że z góry coś takiego nie przejdzie. Dlaczego? A no dlatego że na wylosowanych numerach w wszelkich usługach pilotażowych jest dodawany komentarz o takim wylosowaniu i o ew. pozwoleniu na dodanie takiej i takiej usługi. Ja już próbowałem coś takiego zrobić w TakTak'u jak wchodziły pilotażowo "Nocne rozmowy" i to nie przeszło. Nie ma komentarza = nie ma zezwolenia = brak aktywacji.
Koniec kropka.

Obrazek

#107351  autor: Dociekliwy
 21 wrz 2006, 15:59
Tak, bez kombinowania. Powiedz tak, jak napisałem wcześniej.

Szkoda po prostu kombinować, żeby w końcu nie dostać nic...

#107521  autor: Prometo
 21 wrz 2006, 22:24
balrog pisze:Mam ofertę urodzinową 40zł./80min., średnie rachunki ok 50zł. Na początku czerwca, dzwonił do mnie konsultant, oferując ofertę weekendową za 50%. Nie skorzystałem z niej. Do tego czasu, nic mi innego nie oferowali:( a szkoda... "twoje" 100min. za 10zł. z chęcią bym przyjął:)
Mam dokładnie taką samą ofertę jak ty, w maju aktywowałem dodatkowo mistrzowską promocję za 25 zł 40 minut i dzisiaj dostałem sms-a, że mogę włączyć dodatkową taryfę za 10 zł - 100 minut do sieci Era, Heyah i na stacjonarne przez 12 miesięcy. Zadzwoniłem więc do konsultanta i ku mojemu zdziwieniu wytłumaczył mi, że gdybym np. uruchomił usługę i po miesiącu lub dwóch nie spodobałaby mi się ona mogę z niej zrezygnować bez żadnych konsekwencji.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#107921  autor: pigus
 23 wrz 2006, 08:28
Dokładnie. Oferta 100 minut Taniej w Sieci za 10 zł przyznawana jest losow. Każdy kto otrzyma taką ofertę musi posiadać taryfę Era Nowy Komfort. Oferta jest przyznawana na 12 miesięcy, przy czym można z niej zrezygnować już w najbliższym cyklu rozliczeniowym - bez żadnych konsekwencji - no poza tym, że już ponownie włączyć się jej nie da. Akcja potrwa do 15 listopada, więc każdy jeszcze ma szansę. Pamiętam z weekendami za 50%. Na początku tylko wybrane osoby, a potem prawie każdy przychodził i pytał co to jest. Poczekajcie. Sam już to otrzymałem.
Piguś

... U Can More

#107990  autor: taktakowiec
 23 wrz 2006, 11:20
Skontaktowałem sie z erą za pomoca formulaza kontaktowego w iBOA i otrzymałem nastepująca odpowiedź:
Kod: Zaznacz cały
W odpowiedzi na list informuję, iż taka oferta lojalnościowa, o której Pan pisze jest kierowana do wybranej grupy Abonentów sieci Era na podstawie dotychczasowej współpracy. Dla Pana taka oferta nie została przygotowana.
Jak widać są ważni i ważniejsi wśród klientów :(

#108429  autor: balrog
 24 wrz 2006, 15:30
Dociekliwy pisze:Tak, bez kombinowania. Powiedz tak, jak napisałem wcześniej.

Szkoda po prostu kombinować, żeby w końcu nie dostać nic...
Racja, nie ma sensu kombinować. Wysłałem emaila do iBOA, może coś wiecej mi odpiszą niż "Dla Pana taka oferta nie została przygotowana."

"Nigdy nie zapominajcie! Im wyżej wzlatujemy tym mniejsi wydajemy się tym co nie umieją latać."
Fryderyk Nietzsche

#108437  autor: taktakowiec
 24 wrz 2006, 16:01
Nie wiem co Tobie odpisza ale ja wysłałem ponownego e-maila prosząc o uzasadnienie i otrzymałem wiadomość:
W nawiązaniu do przesłanej korespondencji uprzejmie informuję, że zgodnie z przekazaną informacją poniżej Oferta "Taniej w sieci" jest przedstawiana Klientom na podstawie analizy konta. Główne czynniki, które wpływają na możliwość skorzystania z oferty to: 
- długość bycia w sieci
- terminowość opłacanych faktur.

Mam nadzieje, że powyższe informację okażą się wystarczające.
Wkurzyli mnie i tyle.

#108705  autor: balrog
 25 wrz 2006, 12:57
A oto odpowiedź na mojego emaila:
Witam
W odpowiedzi na list informuję, iż taka oferta lojalnościowa, o której Pan pisze jest kierowana do wybranej grupy
Abonentów sieci Era na podstawie dotychczasowej współpracy. Dla Pana numeru telefonu żadna z tych ofert na chwilę obecną
nie jest dostepna.
Ponadto informuję, iż zarówno ofertę weekendowa jak i taniej w sieci może Pan aktywować z opłatą abonamentowa po 30 zł z 
VAT każda.
... mówi się trudno.

Fryderyk Nietzsche