Najlepszym przykladem wspaniałomyslnosci firmy Orange bedzie propozycja jaka przygotowali specjalnie dla mnie

oto ona:
powiem szczerze ze czekalem z niecierpliwoscia na 19 wrzesien z nadziejami ze moze zaproponuja mi cos lepszego niz pani w salonie. Nie place duzo bo 25zl miesiecznie ale nie oczekiwalem tez super telefonow za 1 zl. Mialem chrapke na Sagema my700x. Tydzien wczesniej rozmiawialem w salonie z mila pania powiedziala mi ze przedluzajac umowe o nastepne 2 lata moge miec ten telefon za 417zl. Mysle troche drogo ale spoko, postanowilem ze go wezme tylko poczekam jeszcze do tego 19 wrzesnia na PROPOZYCJE!!
Przyszedl wreszcie moj upragniony 19 i propozycje widac jaka mam, wiec postanowilem jednak skoczyc do salonu z gotowka w portfelu i chcialem brac Sagema. Jednak jakie bylo moje zdziwienie jak pani w salonie po wklepaniu wszystkich moich danych mowi mi ze sagem bedzie kosztowal w moim abonamencie 520 zl!! Okazalo sie ze od 19 wrzesnia wlasnie Orange nie daje juz rabatow na telefony dla abonentow ktorzy chca przedluzac umowe.
Wniosek jest jeden : bye bye Orange i powodzenia tylko zyczyc z takim traktowaniem dlugoletnich klientow.
Mam przeznaczone 400zl na telefon wiec ide do ERY i biore SE K750i w ERA FUN