• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #106035  autor: smurv
 17 wrz 2006, 11:25
witam serdecznie i juz mowie o co chodzi

od 4lat jestem w Idei/Orange ale sprawa wyglada tak ze rozmawiam praktycznie z jednym numerem plusa i tu klania sie mix plus
wiem mniej wiecej na czym polega mix ale wyjasnijcie mi jak tam wygladaja promocje a w szczegolnosci darmowy numer ? w abonamencie zdajsie sprawa wyglada tak ze jak sie uaktywni jakas usluge to ona po prostu jest a w mixie/karcie oni maga ja wycofac ?

moje rachunki wynosza srednio 150-180 chce pozostac przy obecnym numerze 502xxxxxx
do niedawna byla opcja z darmowym numerem w abonamencie i wtedy bym sie nie wachal i przechodzil ale teraz tego nie ma i nie wiem za bardzo co mam zrobic :/

z gory dziekuje za pomoc i a w razie czego pytajcie bo moglem zapomniec o czyms dodac

#106057  autor: Irek
 17 wrz 2006, 13:07
Darmowy numer w mix: Regulamin - niestety usługa ważna tylko miesiąc więc Ciebie to nie zainteresuje.

Darmowe wieczory i weekendy: Regulamin to jest dobre rozwiąznie jeśli rozmawiasz od poniedziałku do piątku od 18:00 do 8:00 oraz cały weekend.

Swojaki: Tutaj możesz dodać do trzech numerów z sieci Plus z którymi będziesz rozmawiał po 36 groszy za minutę przez 24h na dobę.

Innych możliwości w Mixie nie ma.

"And one more thing..."

#106095  autor: D@rio
 17 wrz 2006, 16:07
IreQ pisze:Darmowy numer w mix: Regulamin - niestety usługa ważna tylko miesiąc więc Ciebie to nie zainteresuje.
miesiąc, bo co miesiac się płaci za tę usługę 10zł. ale tak normalnie, ważna cały czas tyle że z tzw. opłatą cykliczną w kwocie 10zł.

Obrazek

#106126  autor: smurv
 17 wrz 2006, 18:31
D@rio mam rozumiec ze darmowy numer jest stala usluga i po powiedzmy roku nie zmieni sie to ?

a jakas alternatywa dla tego w abonamencie jest ?

#106139  autor: Irek
 17 wrz 2006, 19:36
D@rio pisze:
IreQ pisze:Darmowy numer w mix: Regulamin - niestety usługa ważna tylko miesiąc więc Ciebie to nie zainteresuje.
miesiąc, bo co miesiac się płaci za tę usługę 10zł. ale tak normalnie, ważna cały czas tyle że z tzw. opłatą cykliczną w kwocie 10zł.
Masz rację moje niedopatrzenie.

"And one more thing..."

#106172  autor: D@rio
 17 wrz 2006, 20:48
smurv pisze:D@rio mam rozumiec ze darmowy numer jest stala usluga i po powiedzmy roku nie zmieni sie to ?

a jakas alternatywa dla tego w abonamencie jest ?
stała nie. Promocyjna usługa dla wszystkich użytkowników MIX-a. Być może, po roku ją deaktywują ale narazie - jest.

Obrazek

#106184  autor: gm
 17 wrz 2006, 21:18
Jak narazie sprawa z Darmowym Numerem wygląda tak, że Mixowcy trzesą się co miesiąc i sprawdzają czy Plus przedłuży ofertę czy nie. I nikt nie zagwarantuje, ze na przyszły miesiąc ta usługa w takiej postaci i w takiej cenie jeszcze jeszcze będzie dostępna.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#106227  autor: smurv
 17 wrz 2006, 23:11
czyli mam rozumiec nici z plusa :/ puki co.. chyba ze cos w abonamencie sie pojawi...

a nie wiem co mi sie uda w orange wywalczyc :(, ostatnio mi zaspiewali cene jakbym byl z ulicy :smt011 :shock:
po 4 latach, rachunkach przez ostatni rok 150-180,- , checi zmiany taryfy na wyzsza, daja mi cale __ZERO__ [!!!] zlotych upustu na telefon, dla mnie smiech na sali :/

#106284  autor: jahu
 18 wrz 2006, 11:20
smurv - wspolczuje przy takich rachunkach to powinni sie postarac - szczerze - spierd$%^ stamtad

#106423  autor: smurv
 18 wrz 2006, 19:05
jahu najlepsze jest to ze jak tam bylem to powiedzialem wprost ze licze na dobry telefon z upustem bo zadne taryfy dodatkowe mnie nie interesuja bo i tak gadam tylko z plusem :evil: :evil: