• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #104942  autor: pajczer
 12 wrz 2006, 19:12
Witam,
czy ktoś może orientuje sie już na czym moze polegać przedłuzenie umowy poprzez internet? Po zalogowaniu na stronie oficjalnej w lewym dolnym rogu pojawiła sie informacja o przygotowywaniu oferty specjalnie dla mojej kończącej sie umowy.
Kliknąlem na ofertę jednak dostalem tylko narazie informacje iż :

"Już od 19 września 2006 roku będziesz mógł skorzystać z oferty Propozycja w Internecie. Znajdziesz tu promocje przygotowane specjalnie dla Ciebie – zapraszamy."

Ciekawy jestem czy opłaca sie czekać czy juz jutro np isć do salonu i podpisać. W salonie bowiem dowiadywałem sie już i nawet jedna opcja zadowoliłaby mnie jednak jak powszechnie wiadomo wszelkie firmy poprzez ciekawe promocje mobilizuja ludzi do korzystania z formy elektroniczej przy zawieraniu umów. Chcialem jeszcze dodać, że podczas rozmowy z Pania w salonie dowiedziałem sie ze ta oferta bedzie na mnie czekała do 18tego września.. dziwnym zbiegiem okoliczności od 19tego mamy aktywne propozycje przez internet. Czy myslicie ze moze mieć to coś wspolnego. Pozdrawiam

#104946  autor: tomico
 12 wrz 2006, 19:16
Wydaje mi się że przez propozycje ci zaproponują coś więcej radze ci zaczekać do 19. W salonie i tak nic gorszego ci nie zaproponują niż przed 18 to tylko ich chwyt marketingowy.

#105093  autor: jackalkk
 13 wrz 2006, 13:03
Witaj Pajczer!
Mam dokładnie taką samo sytuacje, czekam do 19 i wtedy zobaczymy co tam bedzie, ale jak znam Orange to sie nie wysila nic a nic. Caly czas na powaznie rozwazam przejscie do Ery i skorzystanie z tej ich "zenady dziesieciolecia" bo interesuje mnie bardzo k750 a tam bedzie najtaniej go zdobyc. zreszta juz o tym pisalem. Pozdrawiam

#105134  autor: Irek
 13 wrz 2006, 15:49
Będzie to oferta jaką zaproponuje Ci operator po wygaśnięciu dotychczasowej umowy.

"And one more thing..."

#105349  autor: jackalkk
 14 wrz 2006, 14:29
Chcesz powiedziec IreQ ze bedzie to gorsza oferta niz do tej pory mi proponowali??

#105402  autor: smurv
 14 wrz 2006, 17:59
mi osobisnie jak poszedlem do salonu wczesniej niz ta data z orange-online nic nie chcieli powiedziec bo ponoc nie mogli ...
teraz mam juz to aktywowane i co
i po 4 latach bardzo sie zawiodlem :/, pisza tam ze oferta jest przygotowana specjalnie dla mnie :| a sprawa wyglada u mnie tak ze rachunki przychodza po 150-180,- [kwota deklarowana 50,-] i rozmawiam praktycnie tylko z jednym numerem plusa a oni mi proponuja 150 minut chyba do orange :/
SE k750i dali mi za 150,- chyba + jakies tam profity [kurde :O teraz nawet sprawdzic nie moge bo pisza ze od 19 ale to nic] przy umowie na 30 miesiecy + twoj plan + kwota deklarowana 150

wogle wszystkie te propozycje co mi dali to byl twoj plan a z tego co mi wiadomo [ale pewien nie jestem] to po wyzej 100,- bardziej mi sie oplaca wybrac taryfe Premium bo tam jest ubezpieczenie + 2 pkt profit za jedna zlotowke

poki co to dla mnie nieporozumienie, jutro ide do salonu moze mi cos wiecej powiedza i zaproponuja..

[sorki jak troszke chaotycznie ale zdenerwowanie + brak czasu mi sie ostatnio udziela, sesja i takie tam :P]

#105408  autor: user_delete2
 14 wrz 2006, 18:07
Tez dzisiaj mi przedstawili ta ich internetowa oferte. Byla gorsza niz to co daja na *400, tylko daja gratis Pendrive Orange 128 MB.

#105410  autor: smurv
 14 wrz 2006, 18:08
ooo mi pena tez dawali :P a nonname pewnie za 20-30 jak sie postaram to dostane :)

[ Dodano: 2006-09-14, 18:10 ]
sorki ze znowu :P

ale nie wiem czy pamietacie to te peny byly w proficie do wziecia za punkty :P wiec pewnie maja ich za duzo i rozdaja ;D

#105530  autor: marcinb
 14 wrz 2006, 22:20
Znacznik pisze:Tez dzisiaj mi przedstawili ta ich internetowa oferte. Byla gorsza niz to co daja na *400, tylko daja gratis Pendrive Orange 128 MB.
Połączenie z *400 jest płatne? (Twój Plan)

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#105541  autor: Klusek
 14 wrz 2006, 22:40
marcinb pisze:
Znacznik pisze:Tez dzisiaj mi przedstawili ta ich internetowa oferte. Byla gorsza niz to co daja na *400, tylko daja gratis Pendrive Orange 128 MB.
Połączenie z *400 jest płatne? (Twój Plan)
Płatne 61 gr za połaczenie. Swoją drogą to od czego sa cenniki na stronach operatorów?

Obrazek
Obrazek

#105631  autor: pajczer
 15 wrz 2006, 15:35
no dziękuje Panowie troche popisaliście..no i tak jak planowałem poczekam do 19 ..zobacze co wyniknie..chyba czegoś gorszego niz to co mi zaproponowali w salonie nie wymyslą..:) a fakt faktem zdecyduje ze ten numer telefonu dam osobie mi bliskiej a tam nie potrzebuje telefonu tylko niski abonamet. a tak jak powiedzieli w salonie to za około 29 zł przy przedluzeniu umowy na rok dostaje po przeliczeniu 66,6 minut wymiennie na sms do wszystkich i w tym rowniez na 9 miesiecy jeden darmowy numer. to chyba dobra oferta jak za taką kwote. Zdenerwuje sie tylko jak beda mi chcieli wcisnac pen driva a abonament bedzie o wiele droższy po tym 19tym..heh

pozdrwawiam

#105659  autor: Irek
 15 wrz 2006, 18:20
jackalkk pisze:Chcesz powiedziec IreQ ze bedzie to gorsza oferta niz do tej pory mi proponowali??
Nie skąd takie stwierdzenie?

"And one more thing..."

#106053  autor: jackalkk
 17 wrz 2006, 12:41
wlasnie dostalem mozliwosc przedluzenia umowy o tak zwany program PROPOZYCJA w internecie. To co zostalo mi zaoferowane jest poprostu zenujace. Mam do wybory caly trzy telefony za 1zl i do tego plany taryfowe im przypisane np: do samsunga x200 dostaje cale 10 na wszystko i az 50 do Orange i na stacjonarne. Normalnie tylko brac :-/. Zadnej mozliwosc zmiany telefonu. Myslalem ze to troche inaczej bedzie wtygladalo alw coz Orange juz nie pierwszy raz mnie zaskoczyla swoim olewanie klienta, poczekam jeszcze do jutra na ich oferte urodzinowa tylko po to by upewnich sie w przekonaniu ze czas przejsc do Ery. Pozdrawiam

#106056  autor: przemek910
 17 wrz 2006, 12:52
Mógłby ktoś dać screna gdzie będzie pokazane jak wygląda ta Internetowa Propozycja?

#106074  autor: Michu
 17 wrz 2006, 15:00
watpie zeby cosna urodziny szykowali - seal troche kosztuje. Ja na propozycje w necie musze czekac do 19. ale juz jest 99% przesadzone ze kolejny numer wypadnie z pomaranczy.

#106093  autor: D@rio
 17 wrz 2006, 16:03
Michu pisze:watpie zeby cosna urodziny szykowali - seal troche kosztuje. Ja na propozycje w necie musze czekac do 19. ale juz jest 99% przesadzone ze kolejny numer wypadnie z pomaranczy.
Jakaś promocja ma być.

Obrazek

#106102  autor: Dociekliwy
 17 wrz 2006, 16:25
D@rio pisze:
Michu pisze:watpie zeby cosna urodziny szykowali - seal troche kosztuje. Ja na propozycje w necie musze czekac do 19. ale juz jest 99% przesadzone ze kolejny numer wypadnie z pomaranczy.
Jakaś promocja ma być.
Ech, D@rio, czemu odwodzisz człowieka od słusznej decyzji?!? Na kom mojej dziewczyny złożyliśmy wypowiedzenie 2 tygodnie temu (orange) ale i tak jestem ciekaw jaka będzie ta propozycja (też mamy, że 19).

Tak czy siak - będzie nowy numer na moim koncie w ERZE :wink:

#106108  autor: D@rio
 17 wrz 2006, 16:59
Dociekliwy pisze:
D@rio pisze:
Jakaś promocja ma być.
Ech, D@rio, czemu odwodzisz człowieka od słusznej decyzji?!? Na kom mojej dziewczyny złożyliśmy wypowiedzenie 2 tygodnie temu (orange) ale i tak jestem ciekaw jaka będzie ta propozycja (też mamy, że 19).

Tak czy siak - będzie nowy numer na moim koncie w ERZE :wink:
nie odwodzę. Mówię poważnie. Coś się szykuje. Hasło przewodnie promocji to ma być "masz czas by mówić" czy jakoś tak - nie pamiętam dokładnie ;)

Ty akurat wiesz że jeśli chodzi o Orange to ja polecam tylko OrangePremium ;-) no chyba że ktoś jest typowym Biznesman'em gdzie tylko dużo gada i korzysta z transmisji danych (i inne usługi go nie interesują) to TopFirma800 takiemu człowiekowi też można polecić.

Obrazek

#106117  autor: Snipi
 17 wrz 2006, 17:43
bedzie to samo co w plusie czyli czas stop tylko tam bedzie zatrzymywac czasu... tyle wiem widzialem w salonach dostali juzx oferty :)

#106120  autor: tomaszek
 17 wrz 2006, 17:54
Rzeczywiście oferta podobna jak w Plusie.
Ale czy w plusie też się płaci za jej aktywacje.
I czy tylko mozna dzwonić do orange a stacjonarne ???