• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #105899  autor: badenov
 16 wrz 2006, 19:47
Hej
Czy słyszeliście, ze wasza kochana Neostrada organizuje w sobote za tydzień piknik w Warszawie na Torach wyscigów Konnych? Przy czym piknik to troche mało powiedziane - ma grać Myslowitz, Sistars i po raz pierwszy w Polsce Duran Duran. Podobno uzytkownicy neostray i liveboxa mają wjazd za darmo. Poszedłem na strone www.tp.pl , zarejestrowałem się i ponoć mam dostać bilety - choć trochę nie moge w to na razie uwierzyc
pozdrawiam

re

#105906  autor: amadeo
 16 wrz 2006, 20:43
to musisz uwierzyć :smt005

Obrazek

#105921  autor: D@rio
 16 wrz 2006, 21:30
Napewno jakość koncertu będzie tak samo dobra jak podczas występu Sting'a na start Orange. Ale co tam, później Pan Kalinowski znowu powie "ja się bawiłem świetnie"...

pozatym, co to za duran duran? wschodząca czy zachodząca "gwiazda"...? bo nazwa mi trochę przypomina coś w stylu coco jumbo :lol: ....

Obrazek

#105922  autor: Kaczy
 16 wrz 2006, 21:30
Kolega chyba z choinki się urwał.
Już od długiego czasu słychać o tym w radio i TV :smt005 :smt005

...::: Made for loneliness :::...

#105923  autor: D@rio
 16 wrz 2006, 21:32
no nawet są informacje na billboard'ach i w internecie. Telepolis.pl też o tym pisało...

Impreza ma nazwę "LiveBox Generation Show".

Obrazek

#105925  autor: Kaczy
 16 wrz 2006, 21:34
D@rio pisze:Napewno jakość koncertu będzie tak samo dobra jak podczas występu Sting'a na start Orange. Ale co tam, później Pan Kalinowski znowu powie "ja się bawiłem świetnie"...
Dokładnie, taka masówka to nie koncert. Na ile osób to jest przewidziane? 100 tysięcy?
To nie są dogodne warunki, żeby normalnie słuchać (uczestniczyć) w koncercie.
D@rio pisze:pozatym, co to za duran duran? wschodząca czy zachodząca "gwiazda"...? bo nazwa mi trochę przypomina coś w stylu coco jumbo :lol: ....
Mi się jakoś to kojarzy z Durex- Durex :smt005 :smt005 :smt005

#105926  autor: D@rio
 16 wrz 2006, 21:38
a mi z dur(n)en dur(n)en :mrgreen:

Obrazek

#105995  autor: Vieslav
 16 wrz 2006, 23:58
A trzeba zabrać ze sobą swojego liveboxa czy można zostawić go w domu? :mrgreen:

#106000  autor: Kaczy
 17 wrz 2006, 00:15
Bez komputera z monitorem 19 cali nie wpuszczają pod scene.

#106246  autor: D@rio
 18 wrz 2006, 00:24
patrzccie jacy biznesman'i się już pojawili na Allegro :-) => click!

Obrazek

#106304  autor: badenov
 18 wrz 2006, 13:44
D@rio pisze:patrzccie jacy biznesman'i się już pojawili na Allegro :-) => click!
Aukcja usunięta... Jak rozumiem był to bilet na ten koncert? Ludzie to jednak są beznadziejni czasami :) Gorzj, że jakiś fan Duran Duran czy innych wykonawców da sie na to nabrać bo nie będzie wiedział, że bilety może mieć za darmo

#106380  autor: D@rio
 18 wrz 2006, 18:15
zgadza się, były to bilety na koncert po 10.00zł. za sztukę ;)

Obrazek

#106390  autor: Michu
 18 wrz 2006, 18:26
Duran Duran jest to zespoł mający swoją świetność w latach 80. I taką też muzyke graja. Gatunek hmmm disco ale nie mylcie tego z zespolami Captain Jack czy cos takiego a już broń Boże z Voyagerem!!!

Dla niewtajemniczonych polecam utwor "hungry like a wolf"

ps. niektorzy uważaja ich za klasyke jak np Toto. Moim zdaniem sa taka mała klasyke. Wole BoneyM i wspomnianego wczesniej Toto (Africa, Hold the line, Life is life)

Tyle jeśli chodzi o wyjaśnienia;D

#107021  autor: badenov
 20 wrz 2006, 14:58
Heh, mój kumpel odbierał bilety i zrobił to bez rejestracji, bez żadnych dokumentów, nic. Po prostu poszedł, powiedział miłejpani, że uzywa Neo i dostał bilety. Mówie o tym na wszelki wypadek, jakby ktos nie mógł udowdnić, ze kozsysta z neo a chciałby na koncert

#107032  autor: lookass
 20 wrz 2006, 15:19
badenov pisze:Heh, mój kumpel odbierał bilety i zrobił to bez rejestracji, bez żadnych dokumentów, nic. Po prostu poszedł, powiedział miłejpani, że uzywa Neo i dostał bilety. Mówie o tym na wszelki wypadek, jakby ktos nie mógł udowdnić, ze kozsysta z neo a chciałby na koncert
lol ja tez tak chcem :) widocznie byla to bardzo mila pani :D :wink:

#107623  autor: kasey
 22 wrz 2006, 11:30
Ostro miasto już za plakatowali w związku z ta imprezą, może będzie coś naprawdę dużego? Jeśli z tymi biletami to rzeczywiście taka prosta sprawa, to ja zaraz idę do punktu Tp. Głupio by było nie zobaczyć tego co tepsa przygotowała dla swoich klientów hehe.

#107794  autor: Vieslav
 22 wrz 2006, 21:40
Głupio by było nie zobaczyć tego co tepsa przygotowała dla swoich klientów
To ja wole nie odlądać :P . To pewnie jakaś wielka ściema żeby tylko ludzie neo brali. Zresztą poczekamy na relacje osób, które tam były 8) .