• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#105863  autor: tomico
 16 wrz 2006, 17:54
Zgadzam się że mieli ciekawe oferty, więcej lata było niezłe, ciekawe czy wprowadzą Era nokaut, bo ta promocja urodzinowa mnie nie zachwyciła.

#105866  autor: D@rio
 16 wrz 2006, 17:57
tomico pisze:No powiem wam że tymi argumentami złamaliście mój opór do ery. Macie racje era nie jest taka zła. Jak bede przedłużać abo to przejrze dokładnie oferty wszystkich sieci, a nie będe się skupiać na orange i plusie bo era beee tak jak zawsze robiłem.
no widzisz :-) także jakbyś miał jeszcze jakieś wątpliwości albo coś to przecież zawsze możesz pytać do czego nawet zachęcam ;) Zawsze można porozmawiać, podyskutować i wtedy dojść do pewnych wniosków, gdzie jest lepiej a gdzie gorzej ;) ...

Nawet, powiem Ci że patrząć na obecną promocję Ery tj. 10 numerów za grosz (regulamin tutaj ) owe taryfy biznesowe Ery wypadają jeszcze bardziej korzystnie...
....dlatego nie warto wierzyć w jakieś chore opinie ludzi czy zabobony bez pokrycia tylko należy samemu, trzeźwo realnie spojrzeć na rynek :-) i wtedy, dokonać dobrego wyboru...
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2006, 18:10 przez D@rio, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

#105867  autor: D@rio
 16 wrz 2006, 17:59
Dociekliwy pisze:tomcio - jak abonent Plusa zachwala ERĘ, to na prawdę coś musi być na rzeczy.
o mnie mówisz? :mrgreen:

Obrazek

#105869  autor: tomico
 16 wrz 2006, 18:01
No od dzisiaj dokładnie analizuje także oferty ery :D

#105870  autor: Dociekliwy
 16 wrz 2006, 18:14
D@rio pisze:
Dociekliwy pisze:tomcio - jak abonent Plusa zachwala ERĘ, to na prawdę coś musi być na rzeczy.
Si :-D :-D :-D

#105871  autor: D@rio
 16 wrz 2006, 18:18
Dociekliwy pisze:
D@rio pisze:
eee tam...ja tam żadnej sieci nie faworyzuje. Jestem poprostu realista. I tyle...a to że jestem w Plusie to tylko juz raczej względy historyczne ;) choć i tak o mały włos niedawno bym się znalazł w OrangePremium ;)

Obrazek

#105872  autor: Dociekliwy
 16 wrz 2006, 18:24
D@rio pisze:
Dociekliwy pisze:
D@rio pisze: o mnie mówisz? :mrgreen:
eee tam...ja tam żadnej sieci nie faworyzuje. Jestem poprostu realista. I tyle...a to że jestem w Plusie to tylko juz raczej względy historyczne ;) choć i tak o mały włos niedawno bym się znalazł w OrangePremium ;)
No widzisz, ja również nie... staram się chłodno kalkulować, choć również względy historyczne są dla mnie swego rodzaju drogowskazem - najpierw sprawdzam ofertę ERY, później inne.

#105891  autor: Orange
 16 wrz 2006, 19:12
wyszedł mały OT ale to szczegól :/ dzieki za sugestie i posty.
A całą waszą dyskusję skomentuje tak : Kazdemu pasuje co innego. Każdy ma swoje zdanie i kazdy powienien sie z nim liczyc. Sorki jak kogos "uraziłem". Pzdr

together we can do more

#105920  autor: D@rio
 16 wrz 2006, 21:25
przemeQ pisze:Każdy ma swoje zdanie i kazdy powienien sie z nim liczyc.
ale jeszcze trzeba umieć obronić swoje zdanie i je wyrazić w odpowiedni, konstruktywny sposób popierając odpowiednimi argumentami...

Obrazek

#105947  autor: przemek910
 16 wrz 2006, 22:12
A ja powiem tak: tomcio i przemeq, ulegliście reklamom, TP i ORANGE reklamuje się w samych superlatywach, przez co nabraliście takiego "wewnetrznego FUJ!" do innych sieci.
Jesteście jeszcze młodzi i Wasze poglądy zmienią się, spojrzycie na to wszystko trzeźwo i realistycznie.
Tomico jeszcze raz: orange nie jest lepsza od innych, poprostu światowa marka tak jak Biedronka czy Tesco, Ikea. Światowa nie znaczy najlepsza :roll: zastanów się jeszcze...

#105949  autor: tomico
 16 wrz 2006, 22:15
A wcale nie kin, myślisz że jak jesteśmy młodzi to nie mamy własnego zdania. Nie nabrałem wewnętrznego fujj bo jakbym nabrał to bym miał do wszystkich innych sieci niż orange i tp, a ja lubie też plusa, netie, vodafone, o2, 3 i inne jakieś zagraniczne sieci, poprostu nie lubiłem ery, ale w sumie nie jest taka zła.

#105950  autor: przemek910
 16 wrz 2006, 22:16
Alez oczywiście że masz prawo do wlasnego zdania... Tylko żeby było ono realne :) (fajnie by było...)
Powiedz czemu nie lubisz Ery?

#105951  autor: tomico
 16 wrz 2006, 22:18
To tak, zawsze kojarzyła mi się z drożyzną, nie wiem czemu ale od dawna miałem jakieś takie przekonanie, po drugie wydawało mi się że jak tam wezme abo to są jakieś dziwne ukryte koszty i będe płacić jeszcze wiecej, pozatym miałem kiedyś taktaka i jakoś mi nie przypadł do gustu. Nawet jak nie było orange to zawsze bardzo lubiłem dobrą starą idee i w niej brałem pierwszy abo.

#105952  autor: przemek910
 16 wrz 2006, 22:20
Mozliwe że nie podpadł Ci do gustu... Ale teraz jest najlepszą ofertą prepaid... a Orange ma to daleko... i nie zmienia cen w swoim Orange GO! :|

#105953  autor: tomico
 16 wrz 2006, 22:21
W orange go nie, ale w pakietach są za to tanie rozmowy, ale w popie jest dość korzystnie.