tomico pisze:No masz racje zgadzam się z tobą, w plusie podoba mi się biznesklasa i na plusa jeszcze mógłbym przejść ale na era nie. Poprostu nie lubie ery i już to pisałem na forum.
Cieszę się że się zgadzamy

Fakt, BiznesKlasa nie jest taka najgorsza ale moim zdaniem mimo wszystko przywileje które są dawane przy EraPartnerBiznes dużo lepiej wypadają niż ta cała BiznesKlasa. A najbardziej mnie drażni w BiznesKlasie praktycznie brak żadnej różnicy pomiędzy wyborem taryfy BiznesKlasa30/(20) a BiznesKlasa300.
Porównaj sobie sam te taryfy i zobacz:
-
Plus Biznes Klasa
-
Era Partner Biznes
A jeśli chcesz poczytać dlaczego uważam że taryfy Ery są lepsze od taryfy Plusa to zapraszam do
tego tematu ( od 2 str. mniej więcej...) .
A swoją drogą, tak naprawdę jeśli chodzi o Orange, to jak ktoś ma brać TopFirma800 to niech lepiej sobie weźmie OrangePremium200

będzie dużo dużo lepiej i korzystniej dla Niego. Nawet patrząc poprzez obecną promocję OrangePremium gdzie przy wyborze 200tki dostajemy aż 140zł. pakietu kwotowego (na Orange i stacjonarne - ale zawsze)

.
Pozatym, OrangePremium to pakiety kwotowe a TopFirma to tylko minuty + pakiety GPRS + minuty na wideoorozmowę do Orange.