• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#105312  autor: MateuszK
 14 wrz 2006, 10:12
Cud :)

Dzisiaj rano dzwoni Klient który nie znał tego numeru - jestem zaskoczony, kończę rozmowę, dzwonie na drugi telefon - patrzę, działa :!: :-D

Nie wiem kto się do tego przyczynił, ale nie dostałem ani SMSa ani nikt nie zadzwonił, że zmieniają numer.

W każdym razie dobrze że wszystko się skończyło pomyśnie.

Serdzeczne dzięki D@rio za pomoc - merytoryczną i duchową :)

Pozdrawiam i życzę sukcesów

#105335  autor: D@rio
 14 wrz 2006, 13:06
No widzisz - cieszę się bardzo ;)

Pozdrawiam i również życzę wszystkiego dobrego :-)

Obrazek

#105565  autor: Rokko
 15 wrz 2006, 06:32
Nie taka straszna ta nasza sieć jaka ją opisują ;)

#105717  autor: D@rio
 15 wrz 2006, 22:56
Rokko pisze:Nie taka straszna ta nasza sieć jaka ją opisują ;)
wiesz, trzeba tylko odpowiednio podejść do sprawy. Choć nie zmienia to faktu że parę rzeczy i zjawisk nie o charakterze negatywnym powinno się wyeliminować ;)

Obrazek

#105743  autor: Rokko
 16 wrz 2006, 09:49
Wiesz D@rio tak juz niestety jest w tych wielkich Firmach, ze w tym wszystkim gdzies ginie ten malutki klient.Konsulatnt wlacza kompa wyskakuje, ze dla takiego numeru to ta taka i taka oferta i juz. Mam nadzieje, ze kiedys to automatyczne podejscie do sprawy sie zmieni :)