• Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #102792  autor: Pero
 06 wrz 2006, 13:40
hej, jak w temacie bo zamierzam nabyć, czy się opłaca i ewentualnie jakieś dodatkowe info na temat hm... "współpracy" z użytkownikiem :D

#104578  autor: uśmiechnięty
 10 wrz 2006, 22:37
Bateria pewnie kiepska, jak w większości Samsungów, natomiast telefon dość O.K.!
Jednak nie kupiłbym go za tę cenę, ze względu na brak choćby kart pamięci, które są dla mnie dość ważne.

#104587  autor: tomico
 10 wrz 2006, 23:26
uśmiechnięty pisze:Bateria pewnie kiepska, jak w większości Samsungów, natomiast telefon dość O.K.!
Jednak nie kupiłbym go za tę cenę, ze względu na brak choćby kart pamięci, które są dla mnie dość ważne.
Uśmiechnięty i znowu się wypowiadasz na podstawie marki a nie konkretnego modelu telefonu, a jeśli nie wiesz o konkretnym modelu nic to lepiej nic nie pisz. Telefon jest prosty w obsłudze i nieżły z wyglądu, polecam ci go mimo że nie ma kart, jeśli ci są niepotrzebne. Jeśli chcesz z kartami to proponuję d820.

#104617  autor: Neutrine Ray
 11 wrz 2006, 08:34
Ja odradzam D800, zdecydowanie za drogi jak do oferowanych parametrow, m.in 1.3 Mpx, 15fps video, brak javy 3D, mala ilosc modyfikacji. Plusem jest to ze jest to platforma SWIFT :]
Za ta kase doradzam Ci D600E - telefon znacznie potezniejszy, a ze wzgledu na nowe softy bardziej rozwojowy.

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#104622  autor: patark
 11 wrz 2006, 09:10
Ten telefon ma moja Żona i go sobie chwali, świetny wyświetlacz, płaski, bateria trzyma 2-3 dni przy ok 20 min rozmowy dziennie i częstej zabawie aparatem i kamerą (i wysyłanie MMS-ów), świetny głośnik do MP3 i dobre słuchawki plus kabel USB w komplecie. Co do braku gniazda kart pamięci, to nie boli to aż tak bardzo, bo jest 80MB własnej. Oczywiście są pewne "braki" typowe dla Samsunga: kłopoty z instakacją Javy z kompa, czy ustawieniem wibracji i dzwonka na raz ale nie jest to takie straszne. Mi brakuje w nim możliwości, bo mam N7710, ale Żona jest bardzo zadowolona i poleca go każdemu.

#104625  autor: Neutrine Ray
 11 wrz 2006, 09:51
Instalacja Javy w kazdym Samsungu platformy SWIFT nie jest trudna (gorzej z Trident i QUALCOMM).

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga