• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #104054  autor: aleksander
 09 wrz 2006, 20:35
witam wszystkich na forum i pozdrawiam . mam telefon siemens cfx65 kupiłem nowy ten telefon ale ostatnio wyczytałem ze powinna byc do niego orginalna płytka :( usunełem jednak wszystkie wpisy z telefonu standardowe dzwięki gify itp. co robic ponoc na orginalnej płytce do tego telefonu są te pliki tam prosze pomocy gdzie szukac tej cd....pozdrawiam alex ale gdyby ktos miał płytke cd do tego telefonika prosze wyslijcie mi kopie orginalnych plików jakie są w telefonie chodzi o katalog moje pliki mój email [email protected] dzieki :smt006

Edit: Zapoznaj się z zasadami tytułowania tematów//Przemek
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2006, 19:57 przez aleksander, łącznie zmieniany 2 razy.

#104075  autor: Osk92
 09 wrz 2006, 21:02
Może przywróć ustawienia fabryczne- szczerze mówiąc to wątpię by na tej płycie było coś takiego :wink:

#104091  autor: Klusek
 09 wrz 2006, 21:29
Przywrócenie ustawień fabrycznych nie przywróci skasowanych plików. Z zawartością pamięci do tego modelu może być dość ciężko, bo nawet na stronie BenQ-Siemensa tego nie ma.

Obrazek
Obrazek

#104093  autor: tomico
 09 wrz 2006, 21:31
Może napisz maila do BS albo idź do serwisu tam ci np. wgrają nowy sotf i po sprawie.

#104498  autor: Spaider
 10 wrz 2006, 20:19
tomico pisze:Może napisz maila do BS albo idź do serwisu tam ci np. wgrają nowy sotf i po sprawie.
Powiedz jak wgrac do niego soft ?

#104501  autor: Klusek
 10 wrz 2006, 20:33
Spaider pisze:
tomico pisze:Może napisz maila do BS albo idź do serwisu tam ci np. wgrają nowy sotf i po sprawie.
Powiedz jak wgrac do niego soft ?
Przez kabel :) Ale to też nic nie da, bo uaktualnienie softu nie uaktualnia systemu plików :)

Obrazek
Obrazek

#104506  autor: Spaider
 10 wrz 2006, 20:40
Klusek kablem nieda rady bo to jest Philips, oczywiscie masz racje ze soft nic nieda. Musialby wgrac Fubu ale nieda rady jak napisalem wyzej.