• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #104100  autor: Animatter
 09 wrz 2006, 22:09
Witam, czy zna ktos krotki kod do aktywacji uslugi 'kto tam' w Tak Taku? Przepraszam jesli zasmiecam ale nie udalo mi sie znalesc info na ten temat. pozdrawiam!

#104101  autor: Kaczy
 09 wrz 2006, 22:10
Nie ma kodu do tej usługi. Włącza się ona automatycznie.
Jak masz nowy starter to musisz trochę poczekać.

...::: Made for loneliness :::...

#104102  autor: Animatter
 09 wrz 2006, 22:13
Kaczy pisze:Nie ma kodu do tej usługi. Włącza się ona automatycznie.
Wydaje mi sie, ze jednak mozna aktywowac w ten sposob (nie daje sobie reki uciac ale gdzies chyba widzialem)

#104103  autor: D@rio
 09 wrz 2006, 22:16
Animatter pisze:
Kaczy pisze:Nie ma kodu do tej usługi. Włącza się ona automatycznie.
Wydaje mi sie, ze jednak mozna aktywowac w ten sposob (nie daje sobie reki uciac ale gdzies chyba widzialem)
jedyny sposób aktywacji to ustawienie przekazywania połączeń w przypadkach na dany numer...(nie pamiętam w tej chwili jaki to numer).

Obrazek

#104104  autor: Kaczy
 09 wrz 2006, 22:18
Tutaj szczegóły usługi.
Kod: Zaznacz cały
Jak aktywować usługę "Kto tam?"

Nie ma potrzeby aktywacji usługi "Kto tam?". Usługa ta będzie z czasem (po okresie migracji) dostępna automatycznie dla wszystkich Klientów sieci Era, zarówno Abonentów sieci Era jak i Użytkowników Tak Tak. Nie ma potrzeby samodzielnej konfiguracji telefonu.

Serwis ten jest całkowicie bezpłatny.

...::: Made for loneliness :::...

#104119  autor: Tomek_19
 09 wrz 2006, 22:58
Ten numer to +48602953200 - przynajmniej u mnie jest taki w przekierowaniach. Ja go włączyłem po wpisaniu ##002#, czyli anulowaniu wszystkich przekazów, automatycznie przeskoczyło z nr poczty na ten od usługi Kto tam?.

#104125  autor: D@rio
 09 wrz 2006, 23:04
o właśnie, o ten numer mi chodziło... ;)

Obrazek

#104291  autor: Animatter
 10 wrz 2006, 11:28
Tomek_19 pisze:Ten numer to +48602953200 - przynajmniej u mnie jest taki w przekierowaniach. Ja go włączyłem po wpisaniu ##002#, czyli anulowaniu wszystkich przekazów, automatycznie przeskoczyło z nr poczty na ten od usługi Kto tam?.
Dzieki wielkie, dziala wysmienicie. Otrzymujesz oczywiscie 'pomogł'. Pozdrawiam!