• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

uzywaliscie juz sieci 3g??

tak
7
54%
nie
5
38%
nie wiem do czego to jest
1
8%
 #96230  autor: piti110
 18 sie 2006, 12:38
3g w bydgoszczy... juz w czerwcu pojawil sie zasieg UMTS w bydgoszczy :arrow: ORANGE w centrum... STARY RYNEK itp. mają teraz OKOLO 5 km. era :arrow: (T-mobile PL) ma tylko 4 nadajniki wiec trzeba chodzic po centrum i szukac... ja mam n90 w orange mi umts dziala na wyswietlaczy pisze 3G...
Co sądzicia o zasiegu 3g w bydg... i o UMTSie :D Czekamy na PLUS gsm(Vodafone PL)

jeżeli pomogłem, kliknij na "pomógł" pod moim postem. piti110 pozdrawia.......

#96349  autor: D@rio
 18 sie 2006, 20:58
UMTS sieci PlusGSM też już działa w Bydgoszczy.

Obrazek

#96909  autor: piti110
 20 sie 2006, 17:33
powiedz mi gdzie dokladnie... chyba w salonie glównym... :mrgreen: nie ma nigdzie zasiegu 3g... co ty na to?

jeżeli pomogłem, kliknij na "pomógł" pod moim postem. piti110 pozdrawia.......

#96930  autor: D@rio
 20 sie 2006, 18:53
piti110 pisze:powiedz mi gdzie dokladnie... chyba w salonie glównym... :mrgreen: nie ma nigdzie zasiegu 3g... co ty na to?
Dobra, powiem Ci. Prawdopodobnie pod koniec miesiąca będę w Bydgoszczy to sam sprawdzę osobiście. Ale jestem pewny że działa, było nawet mówione już wcześniej. Ewentualnie częściej zacznij podróżować po mieście z komórką w ręce...

Obrazek

#101274  autor: D@rio
 01 wrz 2006, 17:30
No i widzisz Piti jak Ty pitolisz głupoty :|

teraz masz 100% potwierdzenie => http://www.telepolis.pl/news.php?id=6158

ecccchh :?

Obrazek

#102641  autor: jaul
 05 wrz 2006, 19:28
piti110 pisze:powiedz mi gdzie dokladnie... chyba w salonie glównym... :mrgreen: nie ma nigdzie zasiegu 3g... co ty na to?
Cześć
Akurat w Byddze UMTS w Plusie jest od dłuższego czasu, Bartodzieje, Stare Miasto, Os. Leśne( pod siedzibą Orange, która tu UMTS raczej nie ma ghehe) itd, fakt że komercyjnie od niedawna.

piti:

z drugiej strony, na jakiej podstawie piszesz takie rzeczy? majac w ręku telefon z kartą orangutana? tak to możesz fakt, biegać po miescie i mówić że Plusik nie ma UMTS :-D :-D bo ni jak logo plusa nawet ci się w telefonie nie pokaże. Najpierw coś sprawdx zanim napiszesz

Mod:
sorki że pierwszy post i trochę zgryźliwy
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2006, 20:21 przez jaul, łącznie zmieniany 1 raz.