• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 1 z 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
 #101096  autor: kierek
 01 wrz 2006, 10:47
Jak pewnie wiedza urzytkownicy simplusa pozostalo tylko kilka ponad 20dni gdy aktywowana moze zostac usluga darmowe "wieczory i weekendy"?
I z tym zwiazane moje pytanie czy jest ktos na forum kto sie orietuje co wejdzie w miejsce tej promocji??
bo chyba ostatnio byl jeden darmowy numer czyli teraz chyba tego nie bedzie?
Jesli ktos ma jakies przecieki to bylbym wdzieczny bo z natury jestem ciekawski:)

#101118  autor: rafcyk
 01 wrz 2006, 11:36
jesli +gsm zaprezentuje to co era na urodziny to raczej nie ma co liczyc na cos ciekawego

#101121  autor: kierek
 01 wrz 2006, 11:38
nie no mam nadzieje ze takiego numeru nie wytna:D

#101185  autor: Michu
 01 wrz 2006, 14:03
z tego co pamietam to "kurczaka" mozna wykorzystac do 13 października, więc moim zdaniem cos kolo tego dnia dopiero zaprezentuja nowa ofertę. Wszystko zależy jeszcze od polsatu cyfrowego czy zacznie czymś straszyć

#101220  autor: kosaz
 01 wrz 2006, 15:26
Michu pisze:z tego co pamietam to "kurczaka" mozna wykorzystac do 13 października, więc moim zdaniem cos kolo tego dnia dopiero zaprezentuja nowa ofertę. Wszystko zależy jeszcze od polsatu cyfrowego czy zacznie czymś straszyć
kurczaka mozna wykozystac do 15 pazdziernika

oto wycinek regulaminu
Kod: Zaznacz cały
Promocja trwa od dnia[b] 10 czerwca 2006 r. do dnia 15 września 2006 r.[/b]

W okresie trwania Promocji Użytkownikom oferowany jest promocyjny pakiet "Od 16 darmo" ("Pakiet") zawierający 180 bezpłatnych1 minut do wykorzystania przez Użytkownika na krajowe połączenia głosowe wykonywane na numery w sieci Plus GSM2.

Aktywacja Pakietu jest możliwa tylko w okresie trwania Promocji. Pakiet może zostać wykorzystany[color=violet] najpóźniej do dnia 15 października 2006 r.
[/color]

[ Dodano: 2006-09-01, 15:27 ]
cyzli do 15 wryesnia moyesy aktzwowac a do 15 paydyiernika wzgadac :twisted: LOL:

#101222  autor: Michu
 01 wrz 2006, 15:29
no wlasnie:/ a ja mam do 17. kurczaka:/ czyli dla mnie promocja konczy sie juz we wrzesniu:/

#101235  autor: kosaz
 01 wrz 2006, 16:11
Michu pisze:no wlasnie:/ a ja mam do 17. kurczaka:/ czyli dla mnie promocja konczy sie juz we wrzesniu:/
to troszke z opoznieniem zapodales sobie promke ;/

moze sprobuj aktywowac wczesniej - moze bedzie jakis blad platformy jak mi na poczatku aktywowalem 2 raz ten sam pakiet po wygadaniu 1 - mam stara platforme <widnieje kasa na wyswietlaczu> w nowej nie ma tego tylko krotkim kodem
ewentualnie istnieje 2 ga mozliwosc zainwestowac w nowy zestaw za kilka zlotych :) i tam aktywowac przed 15 wrzesnia :)

#101268  autor: D@rio
 01 wrz 2006, 17:13
Proszę nie zadawać na forum zapytań o "przecieki" bo gdybyśmy takowe mieli i były one sprawdzone to napewno byśmy napisali.

Obrazek

#101335  autor: Michu
 01 wrz 2006, 20:43
ja mam przecieki- ze złości .... i nie powiem gdzie :smt011

#101400  autor: Wąglik
 01 wrz 2006, 22:23
Ludzie o co chodzi z tym cyfrowym polsatem?? W wątkach o erze cięgle się to ostatnio przewija teraz tu... nie jestem stałym bywalcem i nie czytam wszystkiego...

#101415  autor: D@rio
 01 wrz 2006, 23:17
dr_martin pisze:Ludzie o co chodzi z tym cyfrowym polsatem?? W wątkach o erze cięgle się to ostatnio przewija teraz tu... nie jestem stałym bywalcem i nie czytam wszystkiego...
nie wiesz o co im chodzi? Usłyszeli to się nakręcają po to żeby się rozczarować...

Obrazek

#101448  autor: Michu
 02 wrz 2006, 11:03
nie wiesz o co im chodzi? Usłyszeli to się nakręcają po to żeby się rozczarować...
Muszę sprostować. Jeśli chodzi o mnie to wcale sie nie nakręcam, tylko realistycznie podchodze do sprawy. Wiadomo, że marne szanse są na jakas wojne cenową skoro oni na poczatku chca uderzyc do abonentów polsatu cyfrowego. Ale brać należy ich pod uwage.

#101589  autor: Wąglik
 02 wrz 2006, 18:03
no to rzeczywiście sie dużo dowiedziałem:P

#105365  autor: tomix
 14 wrz 2006, 15:58
Oj , widzę że trzeba tu coś ruszyć bo nowości są , ale chyba nikt o nich nie pisze...

Tomek

#105368  autor: Kaczy
 14 wrz 2006, 16:04
tomix pisze:Oj , widzę że trzeba tu coś ruszyć bo nowości są , ale chyba nikt o nich nie pisze...
Człowieku, opanuj się z pisaniem takich płytkich postów.
Jak już o czymś piszesz to z sensem i konkretami.

...::: Made for loneliness :::...

#111619  autor: Marcin
 05 paź 2006, 23:16
Jest juz nowa promocj,która ma zastąpić "po 16:00 za darmo". podobno jakieś pakiety dodatkowych minut.Wiecie coś o tym?

#111620  autor: Rogal
 05 paź 2006, 23:34
Marcin pisze:Jest juz nowa promocj,która ma zastąpić "po 16:00 za darmo". podobno jakieś pakiety dodatkowych minut.Wiecie coś o tym?
Tutaj jest news http://www.telepolis.pl/news.php?id=6462

#111621  autor: Marcin
 05 paź 2006, 23:36
no to się zawiodlem .A moglem jeszcze aktywować sobie wczoraj ten pakiet 180 minut. :x

#111624  autor: oprych
 06 paź 2006, 00:17
Kolejna beznadzieja Plusa. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie punkt

"jednorazowo Użytkownik na swoim koncie może aktywować tylko jeden Pakiet. Kolejny Pakiet może być uruchomiony po wykorzystaniu minut z poprzedniego Pakietu nie wcześniej jednak niż po upływie 30 dni od dnia aktywacji ostatniego Pakietu;"

Mnie taki pakiet by na dwa dni góra starczył, wiec już wolę megapakiet w tak taku, magiczne pakiety heyah albo pakiety masz gadane w popie. Typowa mentalnośc plusa, pakiet 600sms tez można wykupić tylko raz na 30 dni, gdy takich ograniczeń nie ma np. w popie. Ale najbardziej rozwala mnei pakiet easy gadka, który trzeba wykorzystać co do ostatnije sekundy, gdyż nei mozna wykorzystać kolejnego.

Ciekawi mnie tez punkt

"Polkomtel S.A. zastrzega sobie prawo przerywania połączeń wykonywanych w ramach Pakietu trwających powyżej 20 minut;"

Mam nadzieję, zę będą z tego korzystać tylko w nagłych wypadkach?

Plus zanim wprowadzi jakąś dziwaczną i ograniczoną w każdym tego słowa znaczeniu promocję, niech najpierw naprawi platformę :|

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#111637  autor: D@rio
 06 paź 2006, 02:16
No cóż. Przykro że Plus ograniczył ilość minutową jednostek. Sam nie wiem dlaczego to zrobił. Chyba z własnego widzi misię. Zresztą, nie ma co się oszukiwać. Simplus już dawno przestałbyć najlepszym pre-paid'em. Oni technicznie ani ofertowo, ani lojalnościowo ani też klientowo.
oprych pisze:"Polkomtel S.A. zastrzega sobie prawo przerywania połączeń wykonywanych w ramach Pakietu trwających powyżej 20 minut;"

Mam nadzieję, zę będą z tego korzystać tylko w nagłych wypadkach?
ten punkt mnie nie dziwi. To już standard. Na szczęśćie korzystają z tego bardzo żadko albo i wcale. Poprostu, tu raczej punkt tylko zastosowany dla "bezpieczeństwa".
oprych pisze:Plus zanim wprowadzi jakąś dziwaczną i ograniczoną w każdym tego słowa znaczeniu promocję, niech najpierw naprawi platformę
No były pogłoski że mieli wymienić w wakację ale to się okazała fama i nic z tego nie wyszło. No cóż, widać nie śpieszy im się.
Zresztą, rynek pre-paid nigdy nie był rynkiem priorytetowym dla Polkomtel'a. To tylko dodatek...

Obrazek
  • Strona 1 z 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4