D@rio dzieki za link do tego artykulu, tak wlasnie mi wyszlo ze obecna promocja jest lepsza niz ta nowa.
Ludzie pisza, ze w polowie wrzesnia ma sie pojawic lepsza promocja, jak w zeszlym roku, sam nie wiem co o tym myslec.
Bylbym sklonny wziac ten telefon co pisalem w tej cenie i przy tym abonamencie, tylko teraz przeczytalem kilka opinii, ze era to chlam ogolnie, ze zasiegu nie ma, ze to, ze tamto i sam juz nie wiem. Z tych opinii wynika, ze jakbym sie zdecydowal to bylyby to moje najgorsze 2 lata

a przeciez ja w moim orange go mam teraz duzo gorsze stawki.
Wiec sam nie wiem czy to konkurencja, czy ludzie wyolbrzymiaja.
Mam jeszcze takie pytania,
1) czy w tym abonamencie ery "wiecej lata" ta pula minut jest na minuty/smsy, a mmsy trzeba placic dodatkowo? Tak wyczytalem w jakims poscie odnosnie "ery nowy komfort".
2) czy mozna sprawdzic aktualny stan konta (jak sie to robi w abo ery) jak w przypadku pre-paid (czy jest to platne?), czy mozna sprawdzic ile jeszcze zostalo minut do wykorzystania w biezacym miesiacu?
3) czy minuty niewykorzystane przechodza na nastepny miesiac? trzeba za taka usluge cos placic?
4) czy darmowy nr w ofercie jest na siec era, jak rowniez na stacjonarne (pytam, zeby sie upewnic, wydaje mi sie, ze tak)
Dzieki z gory za odpowiedzi