Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
15 godzin, wewnątrz-sieciowo i na stacjonarne to w każdej sieci mogę Ci wskazaćbaton_km pisze:komu jak komu ale mnie się podobacóż, kwestia gustu
swoją drogą ciekawe, drodzy panowie, czy wskażecie mi ofertę, w której jest 15 godzin rozmów (fakt, 30 razy 30 min, ale to i tak 15 godzin!)?
ta promocja jest powalająca po prostu. także ze względu na dalszą możliwość dodawania godzin za 10 zł. i to nie są małe liczby. jak narazie to najlepsza oferta na rynku i nikt nie zaprzeczy
i tu sie przyjacielu myliszDociekliwy pisze:Panowie/Panie,
przecież to jest chwyt na klientów. Prawdą jest, że oferta wydaje się ciekawa, ale kto wykonuje połączenia dłuższe niż 2 minuty? 2,05; 2,12; 1,59.... ile można gadać? W gruncie rzeczy, to tylko wygląda pięknie i tylko w plusie.
Na pewno nie stracą na tej promocji
nie skozystam bo nie mam jakDociekliwy pisze:Ok, może masz rację i Ty na tym skorzystaszco mnie cieszy - sarkazm mode off!
Natomiast większość ludzi się rzuci i nawet nie zauważy, że nie wykorzystuje możliwości tych planów.
zrozumiale napisalesstz pisze:Ja też uważam, że dobra oferta. na uwagę zasługuje fakt, że działa to od początku miesiąca, a nie jak np. w ostatniej ofercie Orange dopiero aż wykorzystamy pakiet minut w abonamencie. PS. Nie wiem , czy zrozumiale napisałem.