• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #100962  autor: nstn
 31 sie 2006, 22:39
Gdzie mieści się BOK naszej kochanej TEPSY? W Warszawie czy też w innych miastach?
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2006, 22:52 przez nstn, łącznie zmieniany 1 raz.

#100966  autor: Irek
 31 sie 2006, 22:42
Chodzi Ci o BLUELINE czy jakoś tak?

"And one more thing..."

#100969  autor: tomico
 31 sie 2006, 22:45
Bok jest też w innych miastach z tego co wiem to u mnie w Katowicach są 2 albo 3 takie centra.

#100973  autor: D@rio
 31 sie 2006, 22:50
Centrala TP S.A jest na twardej 18 w Warszawie (podobno na dachu biurowca jest nawet lotnisko dla helikopterów).

Natomiast jeśli chodzi Ci o CallCenter to z tego co wiem są one rozlokowane w wielu mastach Polski, regionalnie. CalCenter BlueLine jest m. in w moim mieście - Lublinie. Jest także w Olsztynie, Krakowie m.in itd.

Jeszcze jako ciekawostkę podam iż siedziba firmy ContactCenter Polska (jedno z spółek córek TP S.A) mieści się w Ciechanowie - tam są także obsługiwani klienci TP S.A. jak i TPinternet.

Natomiast jako główne centra zarządzające firmy to są to miasta takie jak Warszawa i Katowice.

Za to Centrum Usług Satelitarnych TP S.A jest w Psarach koło Kielc.
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2006, 21:18 przez D@rio, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

#101352  autor: subrock
 01 wrz 2006, 21:13
jeden BOK 9393 jest w wawie ile w innych miastach nie wiem.
BOK neostrady obsluguje w warszawie i w rawie zewnetrzna firma ContactCenter,.
jeszcze sa inne dwa w gdansku i w okolicach krakowa, ale jaka to firma to nie wiem.