Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Oj mogą taką taktyką przegrać. Jak ktoś zobaczy ofertę Ery, a potem lepszą rywala, to pójdzie do rywala, nie czekając na ErękameT pisze:Wydaje mi się, że Era dość dobrze to zaplanowała, oferta ta jest zmuszeniem konkurencji do odsłonienia swoich ofert, co za tym idzie walkę o kliienta, Nokaut zapewne nastąpi w połowie września, wtedy to Era pokaże nowe taryfy, które będą lepsze od ofert konkurencji! Teraz Orange coś doda od siebie na urodzinki, żeby nie być gorszym. Poza tym chyba zacznie działać też już "Cyfrowy Polsat" jako MVNO.
'joasia_23 pisze:W praktyce też.D@rio pisze:teoretycznie można...rafcyk pisze:BTW zapytam, czy na studenta można wziać drugą aktywacje, czy tylko dla osób poświadczających dochody?
Ale tylko przed 10 miesięcy. Później cena za 1. ofertę wzrasta do 20 zł.raver4s pisze:Chwila... Jeżeli dobrze zrozumiałem to 1 oferta to 10 zl abonamentu. Czyli gdybym wybrał 3 oferty to mogłbym mieć np. motke v3 za 49 zł w abonamencie 30zł miesięcznie, tak?
Czy w ogole mi sie cos pomieszalo?
a z takim pytaniem to do WitkaT najlepiejwheeler pisze:prosilbym o odpowiedz na pytanie kiedy zostanie przedstawiony cennik oferty era fun (news) ?
a nie do 30zl.?Kaczy pisze:Ale tylko przed 10 miesięcy. Później cena za 1. ofertę wzrasta do 20 zł.raver4s pisze:Chwila... Jeżeli dobrze zrozumiałem to 1 oferta to 10 zl abonamentu. Czyli gdybym wybrał 3 oferty to mogłbym mieć np. motke v3 za 49 zł w abonamencie 30zł miesięcznie, tak?
też mi się zdaje, że do 30zł, ale jakby wzrosło 2krotnie, czyli do 20zł, to nie byłoby aż tak żleD@rio pisze:a nie do 30zl.?Kaczy pisze:Ale tylko przed 10 miesięcy. Później cena za 1. ofertę wzrasta do 20 zł.raver4s pisze:Chwila... Jeżeli dobrze zrozumiałem to 1 oferta to 10 zl abonamentu. Czyli gdybym wybrał 3 oferty to mogłbym mieć np. motke v3 za 49 zł w abonamencie 30zł miesięcznie, tak?
ja tylko powiem iż owy telefon jest dostępny dla taryf biznesowych w sieci Plus.bo8ek pisze:Witam, sledze temat nowych promocji ery od jakiegos juz czasu, ale dzis postanowilem napisac, bo mam kilka pytan.
Chce kupic na abonament telefon nokia 6280, w obecnej promocji ery przy planie za 75zl kosztowalby mnie 650zl. Myslalem ze w nowej promocji ceny spadna, badz same taryfy beda atrakcyjniejsze. W nowej promocji "dziesieciolecia" sa tylko opcje z iloscia ofert. Mam pytanie czy wiecie/przypuszczacie czy pojawia sie jakies nowe taryfy i telefony dla roznych taryf np za 75zl, czy jesli "wiecej lata" konczy sie 3 wrzesnia, a 4 wchodzi promocja "dziesieciolecia" to nic nowego sie nie pojawi? Chce jak najtaniej kupic ta nokie przy jak najlepszym abonamencie i nie wiem czy jak nie kupie do niedzieli w "wiecej lata" to czy nie strace najlepszej okazji jaka jest na rynku teraz, bo orange ma telefon drozszy i gorsza oferte, a plus nie ma tego telefonu. Dzieki za pomoc
Generalnie w tym momencie ja bym rozważył 2 kwestie skoro interesuje Cię tylko ten telefon.bo8ek pisze:D@rio dzieki, ale musze wybierac z ofert dla klientow indywidualnych, nie mam mozliwosci wziecia telefonu na firme.