• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#98156  autor: Pb
 24 sie 2006, 14:07
samsung x620 ma to wszystko a w mediamarkcie w bydgoszczy kosztuje coś koło 500 zł. (nówka) ale jutro mają wyprzedaż to będzie po 350 :)

#98482  autor: karolzet
 25 sie 2006, 12:53
Ja proponuję 6230, w dobrym stanie znajdzie bez problemu :)

#98490  autor: patark
 25 sie 2006, 13:10
Ja polecam Nokię 6230, ma Irdę i Bt a pozatym radio, odtwarzacz MP3 (słuchawki w standardzie), robi zdjęcia, kręci filmy i bardzo ważne ma gniazdo kart pamięci w
( standardzie 32MB, ale można dokupić większą).Pozatym ma EDGE, jeśli chcesz mieć modem. Telefon nie jest duży ale bardzo funkcjinalny i dosyć dobra bateria. Ja bym wziął nokię zamiast Samsunga.

#98558  autor: pajorro
 25 sie 2006, 15:22
Ja powtórze zdanie kolegów- szukaj K700i :-) Ewentualnie może znajdziesz 6230...

#98625  autor: szczeka
 25 sie 2006, 18:00
pajorro pisze:Ja powtórze zdanie kolegów- szukaj K700i :-) Ewentualnie może znajdziesz 6230...
k700i zdecydowanie odradzam.

telefon b.dobry, ale zarazem awaryjny (joy)

#100027  autor: Skarpyta
 29 sie 2006, 17:55
szczeka pisze:
pajorro pisze:Ja powtórze zdanie kolegów- szukaj K700i :-) Ewentualnie może znajdziesz 6230...
k700i zdecydowanie odradzam.

telefon b.dobry, ale zarazem awaryjny (joy)
ee tam ja ci polecam mam już 6 miesięcy k700i i nic sie z nim nie dzieje(szanuje go :mrgreen: ) szukaj k700i :wink:

Obrazek
Obrazek

#100236  autor: Przemek
 30 sie 2006, 09:44
Z tym joyem to nie popadajmy w paranoje, są wadliwe, ale jak normalnie się z nimi obchodzi to wszystko powinno być w porządkum, a skoro Skarpycie nie zepsuł się przez pół roku to nie może być tak źle :lol: :lol: