• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #110081  autor: topik21
 29 wrz 2006, 21:06
Pytanie jak w temacie, pomóżcie wybrać telefon, poczytałem sobie różne fora i wiadomo każdy chwali ten telefon jaki akurat posiada. Ja juz kompletny mętlik, proszę o pomoc.

#110101  autor: Orange
 29 wrz 2006, 21:56
chyba raczej Samsung, ma lepsza polifonie i podobno lepsze mp3 niz sagem. Ciezki wybór, Sagem jest troszke tańszy. Za samsunga dasz ok. 660zł. Pzdr

together we can do more

#110105  autor: tomico
 29 wrz 2006, 22:10
Lepsze mp3 to ma sagem bo on jest niby muzyczny i jest z niego lepsza jakość. Szczerze to nie lubie sagemów ale w tym przypadku bym go wział bo jest lepszy od samsunga.

#110184  autor: topik21
 30 wrz 2006, 09:11
No wlaśnie po przeczytaniu wielu wypowiedzi tez dochodzędo wniosku,że ten model sagema to krok milowy firmy w kierunku jakości, niezawodności i funkcjonalności. Na pewno więcej funkcji ma Sagem, również jeżeli chodzi o mp3, oba fony kupię raczej z Orange menu i mam pytanie czy jesteście w stanie powiedzieć w którym z telefonów Orange mniej skopało menu.

#110185  autor: Tragedya
 30 wrz 2006, 09:17
Wydaje mi sie, ze ktos juz pisal o tym, ze w sagemie porencz meni nie spowalnia zbytnio telefonu.
W ogole w testach predkosci sagem osiagal baaardzo dobre wyniki, a pooza tym to jest sliczny :P

#110489  autor: uśmiechnięty
 01 paź 2006, 12:00
Ehh, Sagema tego nigdy bym nie wziął, bo ma skopany moim zdaniem wygląd, a klawisze są tak niewygodne, że po prostu masakra. Już wolałbym my501C czy my501x. Nie mówię tego dlatego, że mam X700.

#111297  autor: Rydels
 04 paź 2006, 15:03
WYdaje mi sie, ze Samsung ma lepsza ergonomie.
Poza tym Samsungi maja najlepsze wyswietlacze pod sloncem i wlasnie dlatego wziolbym Sasmunga X700.
Potwierdzic moge bo trzymalem fon w rekach :!:

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
http://www.gsmarena.com/