• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #10513  autor: luciow
 07 sie 2005, 21:45
Cześć zamierzam kupić telefon do 600 zł Samsung lub Motorolę z Aparatem cyfrowym, który robi dobre zdjęcia i żeby można było nagrywać filmy a nie znam się na Samsungach ani Motorolach, zależy mi na funkcjach które ten telefon miał by mieć o to one:
1. Aparat cyfrowy z kamerą
2. Flash
3. IrDa (najlepiej) lub Bluetooth
4. Polskie Menu
5. Raport Doręczeń
6. Słownik T9
7. Profile
8. System Głośnomówiący
9. Wybieranie głosowe
Czy SAMSUNG SGH-E700 ma system głośnomówiacy i flash bo na stronie producenta przeczt\ytałe że tak a na www.telepolis.pl jest napisane że nie, i tak w ogóle czy SAMSUNG SGH-E700 jest dobrym telefonem ? Bardzo Proszę o Szybką Odpowiedź bo już niedługo zamierzam kupić telefon Pozdrawiam

#10515  autor: Dragon
 07 sie 2005, 21:54
moze Motka V600, a co do Samsunga to niezly jest

#10542  autor: Bartosz
 08 sie 2005, 06:28
motorola E398 :roll:
 #10551  autor: luciow
 08 sie 2005, 09:50
Zapomniałem dodać że zależy mi też żeby to był telefon z klapką
Pozdrawiam

#10567  autor: Dragon
 08 sie 2005, 10:23
No to raczej V600, ma klapke i nagrywanie video (nagrywanai video nie ma E398)
 #10774  autor: luciow
 09 sie 2005, 21:40
Czy w Telefonie SAMSUNG SGH-E700 zdjęcia z telefonu do komputera można przesyłać za pomocą portu na podczerwień IrDa i czy jest do dego potrzebny jakiś kabel i jeśli tak to jaki, ile kosztuje oraz gdzie się go podłącza

#10775  autor: WitekT
 09 sie 2005, 21:42
Potrzebny jest kabelek podłączany do komputera. Jeżeli chodzi o ceny, to popatrz na Allegro - oryginalny kosztuje pewnie koło 80-100 zł. Inaczej zdjęć nie wyciągniesz... Chyba, że MMSem albo e-mailem...
 #10786  autor: luciow
 09 sie 2005, 21:56
Ale czy trzeba tylko podłączyć kabel do komputera i do jakiego wejścia i czy jak podłączę kabel do komputera to nie trzeba łączyć telefonu SAMSUNG SGH E-700 z kablem to znaczy czy zdjęcia, dzwonki, tapety gry, będą przesyłane za pomocą tej podczerwieni IrDa ?

#10788  autor: WitekT
 09 sie 2005, 21:57
Do komputera podłączasz do portu USB, a do telefonu - do złącza na jego dole.
 #10864  autor: luciow
 10 sie 2005, 10:05
Cześć czy jest jeszcze jakiś inny telefon z klapką Samsung lub Motorola z takimi opcjami co wymieniłem i w podobnej cenie ? Czytałem że w SAMSUNG SGH-E700 ten zewnętrzny wyświetlacz działa tylko przez 10000 godzin więc jak to jest naprawde z tym wyświatlaczem a czy ma ktoś zdjęcia zrobione SAMSUNG SGH-E700 jeśli tak to prosiłbym o przesłanie kilku. A tak w ogóle to co sądzicie o tym telefonie. Pozdrawiam

#10874  autor: Dragon
 10 sie 2005, 11:37
Z funkcji ten Samsung nie jest nawet taki zly, jak dla mnie okropne jest menu, ale mozna sie przywyczaic, a co do teg ozewnetrznego wysiwetlacza i 10000 to watpie bo po troche ponad roku kazdy musialby ten telefon wymieniac, a na Allegro np mzona kupic ponad roczne te telefony i sprawne
 #10929  autor: luciow
 10 sie 2005, 19:58
Czy w telefonie SAMSUNG SGH E-700 można przesyłać zdjęcia, tapety, dzwonki i gry przez port IrDa do innego telefonu Samsung i również innej marki i odwrotnie żeby czy ktoś kto ma telefon z IrDą np. może przesłać do telefonu SAMSUNG SGH E-700 zdjęcia, tapety, dzwonki i gry ?