swasix pisze:proponują mi przedłużenie w Orange (mam abonament Idea Firma 100)z umową na 24 m-ce dając SE k 750i za 332 zł, Samsunga x700 za 51 zł, BQ SIemens EL71 za 234 a Nokie 6280 z umową na 30 mcy za 479 zł oraz SE W810 za 479 zł. Zastanawiam sie co wybrac. Chciałbym estetyczny telefon z masą przydatnych funkcji i chętnie mozliwoscia przegladania plikow wordowskich i radiem. Najbardziej podoba mi sie N70 ale cena kosmos 749 zł. A mozeby tak wziąźć X700 sprzedac na za 500 dolozyc 600 i kupic na allegro N70. Macie jakieś sugestie...z góry dzięki.
Nie opłaca Ci się robić takich manewrów, wziąć, a później sprzedać, bo Ty tylko na tym tracisz i to znacznie, co innego gdybyś jakiś porządny telefon od nich brał i wtedy chciał sprzedać (mowa o powyżej 1000 zł), wtedy się opłaca, ale tak odradzam.
Jeśli chodzi o telefon, estetyka i funkcjonalność = N6280, ale co do plików worda, to nie mam namniejszego pojęcia, czy da radę je otworzyć w tym modelu.
Reasumując, stawiam na N6280, sądze że nawet jeszcze możesz próbować polemizować co do ceny, może coś urwiesz w tej cenie i będzie taniej