• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #96820  autor: RafalM
 20 sie 2006, 13:19
Mojego Samsunga D600e sprzedałem więc poszukuje jakiegos fajnego teleofnu. Najlepiej gdyby miał jakiś system operacyjny. Oto wymagania:
Dobry wyświetlacz conajmniej 65 tys. kolorów
Karta pamięci
System Operacyjny
Aparat nie jest podstawą
Nie Motorola ani LG

#96827  autor: ywis
 20 sie 2006, 13:35
raphael_12 pisze:Mojego Samsunga D600e sprzedałem więc poszukuje jakiegos fajnego teleofnu. Najlepiej gdyby miał jakiś system operacyjny. Oto wymagania:
Dobry wyświetlacz conajmniej 65 tys. kolorów
Karta pamięci
System Operacyjny
Aparat nie jest podstawą
Nie Motorola ani LG

Reasumując, dobra będzie N70

#96829  autor: ziomel
 20 sie 2006, 13:37
polecam mda compact...stabilny system duzo softu...i baaardzo funkcjonalny..ew. jeszcze moze spv c600 albo nokie n70...jak nie chcesz dotykowego ekranu

#96831  autor: Skarpyta
 20 sie 2006, 13:41
Nokia N70 :D

Obrazek
Obrazek

#96837  autor: RafalM
 20 sie 2006, 13:55
N70 jest fajna, ale rozglądam się za czymś typu P910i MDA Compact. Zobaczymy muszę pojechcać do MM i sprawdzić jak mi leży w dłoni.

#96846  autor: ywis
 20 sie 2006, 14:05
raphael_12 pisze:N70 jest fajna, ale rozglądam się za czymś typu P910i MDA Compact. Zobaczymy muszę pojechcać do MM i sprawdzić jak mi leży w dłoni.
Może poczekaj trochę, dozbierasz i kup N7710, bardzo mocny telefon i na styl SE P910i.

#96847  autor: Skarpyta
 20 sie 2006, 14:06
raphael_12 pisze:N70 jest fajna, ale rozglądam się za czymś typu P910i MDA Compact. Zobaczymy muszę pojechcać do MM i sprawdzić jak mi leży w dłoni.
napewno bedzie ci dobrze leżec w dłoni tylko że jest cięższa jak trzymałem N73 to tel sprawiał się cięzki 116g ale w porównaniu do N70 ma więcej gram 126 to jest o 10 gram róznicy ;/ mogła by byc letsza

Obrazek
Obrazek

#96852  autor: RafalM
 20 sie 2006, 14:13
Nokia 7710 jest fajna, ale obsługuje karty do pojemności 512 mb a potrzebuje czegoś większego ale można się nad nią poważnie zastanowić

#96854  autor: ywis
 20 sie 2006, 14:14
raphael_12 pisze:Nokia 7710 jest fajna, ale obsługuje karty do pojemności 512 mb a potrzebuje czegoś większego ale można się nad nią poważnie zastanowić
Zawsze można zrobić upgrade systemu i będzie obsługiwać większe karty. Ile to już telefonów tak ma, że obsługują tylko do takiej i takiej ilości karty, a jednak chodzą i większe nawet bez potrzeby uaktualniania softu.

#96857  autor: uśmiechnięty
 20 sie 2006, 14:18
N70 to byłby chyba dobry wybór.
Moim zdaniem N70 jest lepsza od SE P910i i ładniejsza.
Dobrałbym Ci więcej innych, ciekawych telefonów, ale konieczność to system operacyjny i nie może być to m.in. Motorola, hm... na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Jak coś wymyślę, to dopiszę.
PS. Dlaczego sprzedałeś D600?

#96861  autor: RafalM
 20 sie 2006, 14:27
Jutro jadę do MM więc będę miał okazję zobaczyć te dwa telefony. Uśmiechniety D600e sprzedałem bo mogłem mieć za poł darmo P910i a potem okazało się, że gościu sprzedał dla kogoś innego