• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #80077  autor: norz
 16 cze 2006, 18:11
Moj wybor padl na k700i , ale przegladajac oferty na allegro znalazlem w tej samej cenie k608i. Czy ten drugi jest duo lepszy od k700??Moze ma go ktos i moze sie wypowiedziec na ten temat. Dzieki za rady i odpowiedzi co wziac :)

#80088  autor: szczeka
 16 cze 2006, 19:33
ja bym bral k608i.. ma mniej pamieci, ale lepszy aparat :) a ponad 30mb spokojnie starczy na fotki, tapety, motywy itp. :) jako odtwarzacz mp3 za bardzo sie nie nadaje, to samo k700i, wiec pamiecia bym sie nie sugerowal..

#80092  autor: norz
 16 cze 2006, 19:59
Odtwarzacz mp3 ma moj brat, wiec kiedy trzeba to po niego siegam, zalezy mi na tym zeby kupic fon w miare nowoczesny na pare ladnych lat. Martwia mnie w tym modelu przyciski, bo na zdjeciach wydaja sie takie zabudowane. Ciekawe czy normalnie sie pisze smsy, czy troche trudno.

#80115  autor: tomico
 16 cze 2006, 21:58
Smsy się pisze normalnie, klawisze są dość wygodne. Według mnie lepszy wybór od k700i bo ma lepszy aparat, drugą kamerkę i obsługuje 3g czego k700i nie ma. Ma za to trochę mniej pamięci ale to nie aż taka duża wada. Ewentualnie zobacz k600i i v600i bo to te same telefony tylko w innych obudowach.
 #80180  autor: Przemek
 17 cze 2006, 12:28
norz pisze:Moj wybor padl na k700i , ale przegladajac oferty na allegro znalazlem w tej samej cenie k608i. Czy ten drugi jest duo lepszy od k700??Moze ma go ktos i moze sie wypowiedziec na ten temat. Dzieki za rady i odpowiedzi co wziac :)
Z dwójki K700i i K608i zdecydowanie radziłbym brać K608i.
Wystarczy spojrzeć na dane techniczne żeby wiedzieć co lepsze :P :twisted:
Klawiaturka podobna jak w K600i więc smsy piszę się wygodnie,ale to i tak kwestia przyzwyczajenia.
Bierz K608i :wink:

#80238  autor: szczeka
 17 cze 2006, 17:43
kumpel (kulturysta ;)) troche narzeka na klawiaturke w k608i, ale on ma spooore dlonie, wiec on na wiekszosc klawiaturek w telefonach narzeka, dla normalnego czlowieka jest okey.. wyczuwalny moment skoku etc.. spoko ;)

#80245  autor: norz
 17 cze 2006, 18:05
Tak tez zrobie. :-) A mam jeszcze pytanko, czy ktos mial stycznosc z tel sez520i i moze cos o nim powiedziec, na moj gust wydaje sie babski,ale z samych zdjec ciezko jest cos wnioskowac. Dzieki :lol:

#80421  autor: PTK
 18 cze 2006, 20:35
SE z520 jes do bani