vs3/sa6 nie ma kart pamięci, nie ma BT, radia. i wcale nie jest trudno go znaleźć.
Vinamp: na stronie, na której szukałem, napisano, że te telefony jak najbardziej mają symbiana, więc podałem je na przykład. nie miałem telefonu z symbianem, bo wiem, że nie będę potrafił tego wykorzystać, więc zgadzam się ze stwierdzeniem, że nie wiem co to jest. a to, że podałem te telefony, co jest według ciebie moim błędem, wynika zarówno z mojej niewiedzy jak i nierzetelności osób prowadzących tamtą stronę. a jest to strona amerykańska, więc to też może jeszcze bardziej dziwić. ale co tam, ja po prostu podałem przykład telefonu, a w zaistaniły według ciebie błąd tak naprawdę wprowadzają oni, nie ja.
jeszcze coś mi się zdaje, że gdybyś miał inny telefon, a nie SX1, też pewnie zachwalałbyś go w niebogłosy. sam powiedziałeś, że jesteś subiektywny, co widać w 100%
według strony na której szukam, 6260 ma 6mb pamięci wbudowanej, z czego 3,5mb jest dzielone na smsy, mmsy itd., a to pozostałe 2,5mb jest "nieokreślone"

6260 ma radio, mp3, karty pamięci (w tym 32mb w zestawie), IrDĘ, BT. mp3 jest mono. jednak, kiedy poczytałem opinie osób z tamtej strony, okazało się, że nie jest tak dobrze jak niby jest. nie piszą nic o tym, jak z tą klapką obracaną, aparat jest średni według nich, radio raczej dobre, ale są problemy...
jak już mówiłem, ja tylko podaję przykłady, mogę też napisać coś o telefonie. ale nie powiem jak sprawdza się w rzeczywistości, bo wszyscy moi znajomi zostają przy czymś w stylu 3100, lub jak już 6230i. ale tak naprawdę najwięcej osób ma SE. dresy z nich. ale wróćmy do twojego problemu

jak dla mnie, najlepszy z tych jest SX1, potem 6630. wybór należy do ciebie