Witam.
Tak jak wielu tutaj i ja mam problem z wyborem nowego telefonu. Przesiadam się z Sagema Myx6-2 /Orange/ i chciałbym telefon który technicznie nie będzie gorszy od poprzednika, a przy tym idealnie byłoby aby bateria trzymała troszkę dłużej niż w Sagemie. bardzo podobają mi się slidery. Kwota jaką dysponuję to ok 500 zł, zakup najprawdopodobniej przez Allegro. Biorę pod uwagę głównie następujące modele:
-
Benq-Siemens EL71 - ładny, zagrabny, ale przerażają mnie wieści na temat baterii
Benq-Siemens S81 - niewielkie rozmiary, 3G, jednak praktycznie nic na temat tego telefonu nie wiadomo (jakieś niemieckie testy są dla mnie średnio zrozumiałe)
Benq-Siemens S88 - nieduże rozmiary, aparat 2mpx, bateria trzyma podobno bardzo solidnie
Siemens SXG75 - bardzo funkcjonalny ale rozmiar lekko mnie przeraża
Myślałem też o
SEk610i, jednak cena jest już troszkę dla mnie nie do przyjęcia.
Większość z przytoczonych przeze mnie modeli to niechlubne Benq-S, ale myślę że mógłbym zaryzykować. Telefonu nie używam dużo, kilkanaście smsów dziennie, 20-30 minut muzyki z głośnika, sporadyczne rozmowy. Czekam na pomocne opinie, może ktoś zaproponuje mi jeszcze jakiś inny model godny rozważenia. Pozdrawiam

.