• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #113519  autor: szary2
 13 paź 2006, 07:50
Za nokia przemawia symbian a za motorola wyglad i porecznosc
Co radzicie wybrac ??

#113528  autor: Forest
 13 paź 2006, 09:23
N70 tez nie jest brzydka :wink: Ma symbiana dzieki ktoremy bedziesz mogl wiadomo co :wink: A Motorola tez jest jest taka poreczna bo dosc duza to ona jest :wink:
Ja bym wybral N70

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#113577  autor: MarcinK
 13 paź 2006, 15:27
co to jest za porówanie??? :shock:
to tak jakbyć opla ( v3x) porównywał z mercedesem klasy E ( n70)
wybór jest oczywisty :arrow: N70

#113585  autor: Skarpyta
 13 paź 2006, 15:55
N70 !! bez zastanowienia,V3x tez swietna ale to motka ;p a nie nokia :wink:

Obrazek
Obrazek

#113629  autor: Dragon
 13 paź 2006, 18:30
znowu nie przesadzajmy ze V3x to Opel :P Niemniej jednak Nokia wygrywa, lepsza funkcjonalnosc i lepsze parmetry

#113749  autor: Rogal
 14 paź 2006, 02:48
Jak dla mnie to jest prosty wybór, chociasz te dwa telefony są bardzo zbliżone funkcjonalnie ale jest jeden aspekt który przemawia za N70 i nazywa się Symbian :wink:

#113756  autor: MarcinK
 14 paź 2006, 08:07
Dragon pisze:znowu nie przesadzajmy ze V3x to Opel :P Niemniej jednak Nokia wygrywa, lepsza funkcjonalnosc i lepsze parmetry
dla mnie to jest Opel, tak samo niedopracowana , takie jest moje odczucie
a nokia ma to coś czego większość telefonów nie ma :wink:

#113773  autor: Przemek
 14 paź 2006, 10:05
No tak, ale jeśli nie będziesz wykorzystywał możliwości Symbiana, to po co nosić taką cegłę? Jeśli jednak będziesz tam wgrywać jakieś programy to bierz zdecydowanie Nokię ;)