• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #112268  autor: iceman
 08 paź 2006, 11:41
Jak w temacie,mam do kupienia nówkę samsunga e900 w pełnym komplecie bez simlocka z polskim menu za 900 złotych i samsunga d900, fabrycznie nowy ale bez akcesoriów,bez simlocka i polskiego menu również za 900 złotych.
Wady i zalety tych telefonów według was.Miałem wcześniej d600e,teraz x820 więc żadne inne modele nie wchodzą w rachubę.Czy warto kupic tego d900 w tej samej cenie bez żadnych akcesorii,dla tych 3 mpx...?

#112291  autor: Forest
 08 paź 2006, 12:26
Jesli mial bys kupic tego D900 i wgrac simlocka, polskie menu i dokupic akcesorie to wyjdzie pewnie to Cie tele co byc kupil caly zestaw.

Ja najprawdopodobniej kupilbym E900 bo na aparacie w telefonie az tak bardzo mi nie zalerzy :wink: Od robienia zdjec do niedawno kupilem sobie cyfraka :P

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#112315  autor: tomico
 08 paź 2006, 13:41
body pisze:wgrac simlocka
po co ma wgrywać simlocka co??

Jeśli ci zależy na fukncjach to skuś się na d900, ma fajny aparat i bdb funkcje. Jeśli chcesz telefon który będzie ładnie wyglądać i będzie mieć wszystkie akcesoria to e900. Ja bym brał e900 ze wszystkim.

#112335  autor: deejay
 08 paź 2006, 14:49
tylko d900 e900 jes raczej kobiecy a klawiatura dotykowa nie wygodna dla faceta, d900 lepsze wykonanie i bardzie męski z wyglądu i ma kilka nowosci np; mozliwość pracy na telefonie podczas odtwarzia mp3, tapeta zmienia się w zależności od godziny i miasta w jakim jestes :) mam je oba i polecam d900

#112393  autor: iceman
 08 paź 2006, 17:02
e900..jest dedykowany przez samsunga głownie kobietom..co wcale nie znaczy że jest kobiecy..ja bym go swojej nie dał :-D zniszczyłaby go swoimi tipsami :lol:
mozliwośc minimalizacji playera mp3 jest też w e900.ogólnie soft mają podobny,wyświetlacze takie same tyle ze w d900 jest sztucznie powiększony no i e900 jest mniejszy,zgrabniejszy i ładniejszy.
Zastanawia mnie jak d900 sprawuje sie podczas użytkowania,jest wygodny w noszeniu kieszeni czy spodni,wymiary 103,5x51x12,9 sa dośc spore.

Obrazek

#112433  autor: MATIZ
 08 paź 2006, 19:12
O D900 niewiele ci moge powiedzieć ale za to trochę o E900- moja ciotka go ma. Telefon jest z przodu b. ładny. Dotykowy panel chodzi jak należy wystarczy lekkie naciśnięcie. Wyświetlacz ma bajeczny i spory. Mp3 ładnie grają. Aparat robi bardzo ładne i czyste zdjęcia. Ogólnie telefon jest bardzo fajny i godny polecenia. Mnie nie zależy tak bardzo na aparacie więc wybrałbym kompletnego E900. Nie będziesz żałował wyboru tyle mogę ci powiedzieć