• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#82463  autor: Doda!
 27 cze 2006, 21:28
dobrze mówisz Vinamp! generalnie wojttek, według mnie, stare telefony różniły się od siebie. ale kiedy teraz wszystkie, które są najchętniej kupowane i najwięcej reklamowane, mają symbiana, dla mnie nie ma różnicy. dlatego oceniam marki po starych modelach, lub po tych, które symbiana nie posiadają. ale dla mnie nie tylko ten model Nokii jest nieudany. ja po prostu tej marki nie lubię. nie wiem czemu. można uznać to za jakieś Freudowskie schorzenie czy coś takiego^^ ja po prostu Nokii nie lubię i dla mnie są to złe telefony, z drobymi wyjątkami typu 8800, 7260, 7370 i oczywiście legendarna 3310 :) wiesz, chodzi o telefony, których tak naprawdę w innej marce nie spotkasz (tutaj 3310 jest wyjątkiem^^).

ale ja już nie chcę udzielać się w dyskusjach o wyższości jednej marki nad drugą, bo trochę odrzuciło mnie nastawienie innych (ja tak to oceniam) i chwilowo przestałem, że tak powiem, "lubić" telepolis.pl... zresztą w tym temacie takie dyskusje to ogromny offtop!

aha, ja już miałem styczność z różnymi modelami Nokii, dzięki temu, że miałem znajomego "komisarza gsm" (sprzedawcę w komisie^^). uważam, że one wszystkie są takie same, zarówno z wyglądu jak i z funkcji

Obrazek

...::^^PoWRócIłEM^^::..

PANASONICU: NADCHODZĘ!!! xD

#82467  autor: wojttek
 27 cze 2006, 21:40
Doda! pisze:generalnie wojttek, według mnie, stare telefony różniły się od siebie. ale kiedy teraz wszystkie, które są najchętniej kupowane i najwięcej reklamowane, mają symbiana,
hmm.. a np. nokia 8800, 6280, 6230(i)? też są reklamowane, i kupowane.. :roll:
aha, ja już miałem styczność z różnymi modelami Nokii, dzięki temu, że miałem znajomego "komisarza gsm" (sprzedawcę w komisie^^). uważam, że one wszystkie są takie same, zarówno z wyglądu jak i z funkcji
nie chodzi mi o chwilowe 'podotykanie' telefonu u znajomego, w komisie czy gdzieś indziej.... :roll: [/quote]

[ Dodano: 2006-06-27, 21:42 ]
zreszta wg mnie połowa tego tematu nadaje się to przeniesienia do innego działu (kosz? :roll: ) tak jak wspomniałem dyskusje na temat wyższości marek są jałowe i zawsze będą doprowadzaly tylko do kłótni i waśni.

EOT

[ Komentarz dodany przez: Kaczy: 2006-06-27, 22:40 ]
Oj Panowie, Panowie. Za bardzo zeszliście z tematu...

[scroll]To przyjemność pomagać ludziom.[/scroll]
[center]Ericsson GF788e -> Ericsson T10s -> Ericsson R320s -> N 5510 -> SE P900 -> N 3220 -> N 6810 -> N 6681 -> N 6290 -> N E52 -> HTC One S4 -> LG G3[/center]