• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#92471  autor: kamil1221
 06 sie 2006, 00:11
Wiem - ale jednak to telefon godny uwagi.
Ma BT, aparat, wyświetlacz genialny, genialne mp3 i karty pamięci miniSD.
Piękny - jestem na niego chory!

#92472  autor: tomico
 06 sie 2006, 00:13
Tak mi też się podoba, a u mnie to rzadkość żeby mi się jakiś Sagem podobał. Ale ten naprawde jest śliczny.

#92478  autor: ziomel
 06 sie 2006, 00:33
qtek`a bym odradzil...sam jestem uzytkownikiem mda compact i jakosc mp3 nie powala..aczkolwiek jesli przewaznie ma sluzyc do mp3 to bateria powinna byc lepsza w qtek`u niz moim mda aczkolwiek do sluchania to on sie nie nada...dotykowy ekran jest delikatny i bys musial uwazyc czy ci nie upadnie czy cos...takto jak wyzej polece e60, 6280, albo w810i edge ale bez umts

#92822  autor: snip3r
 07 sie 2006, 10:15
dzięki za liczne odpowiedzi. zdecydowałem się na E60 i mam nadzieję że nie będę żałował :wink:

#92837  autor: luk-kra
 07 sie 2006, 11:12
jezeli rozmiar ci nie przeszkadza to super sprawa to nokia E61

[ Dodano: 2006-08-07, 11:12 ]
najwazniejsze w niej ze obsluguje Wi-Fi

#92846  autor: ywis
 07 sie 2006, 11:48
luk-kra pisze:jezeli rozmiar ci nie przeszkadza to super sprawa to nokia E61

[ Dodano: 2006-08-07, 11:12 ]
najwazniejsze w niej ze obsluguje Wi-Fi
Jak pewnie zauważyłeś, to telefon został już wybrany, zwykłe nabijanie postów przez Ciebie.

#92892  autor: luk-kra
 07 sie 2006, 14:23
sory,ale nei wiedzialem
nie przeczytalem wszytskich odpowiedzi;/

#93070  autor: ywis
 07 sie 2006, 22:52
luk-kra pisze:sory,ale nei wiedzialem
nie przeczytalem wszytskich odpowiedzi;/
Jeśli już gdzieś zabierasz głos poraz pierwszy, to czytaj wszystko od początku do końca, a nie to co Ci jest "wygodne" dla oka :wink: