• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#75454  autor: tomico
 22 maja 2006, 23:21
No już jest dostępny od co najmniej 2 tygodni.

#75455  autor: RickY
 22 maja 2006, 23:21
Jak ja bym myślał nad Nokią N70 i 6280 to sczerze mówiąc wybrałbym 6280. Ponieważ ma lepszą rozdzielczość to raz.Dwa na symbianie czasem są wirusy jak się dowiedziałem ostatnio :evil: Ale :!: oba Fony są super tylko że np n70 niema irdy a 6280 ma.n70 nie jest taka duża jak się wydaje, widziałem i sprawdzałem ją w media markt tylko oczywiście niemieli 6280 :evil: Ceny na allegro są równe tylko jak chcesz kupić 6280 to uważaj :!: nie daj się wrobić w te niskie ceny ponieważ mają blokade simlock z włoskiej sieci 3 :| i za chiny nie da się ich zdjąć (jakiś dejan znalazł sposób ale niechce go zdradzić) a jeśli potrzebny ci telefon 3g za kilka miesięcy lub za rok to zastanów się nad nokią n80 podobno najlepszy fon coś jak połączenie symbiana z 6280
Bateria w n70 podobno lipna 2-3 dni trzyma a 6280 jest stosowana taka jak w np noki 9300 czyli trzyma gdzieś 5-9 dni
Niektórzy pisali o noki 6680 Mój wujek ją ma Fajna jest testowałem ją ale to wielka cegła niepolecam
jak coś za 1-3 tyg moge ci więcej powiedzieć o 6280
A jak chcesz już wiedzieć o 6280 to pytaj się pantery on ją ma :wink:
Pozdro :smt006

Jeśli Ci pomogłem kliknij na ,Pomógł'- koło przycisku 'Profil'
Nie patrzę na ilość postów, tylko na ich jakość!!
Forum pomogło mi, ja pomagam forum.
Wejście Pumby do tematu=całkowity nokaut

#75482  autor: Degree
 23 maja 2006, 11:52
Wogule uważaj na zagraniczne Nokie 6630,6670,6680,Series N,Series E :!: :!:
Są one na nowszej platformie BB5 i nie ściągniesz z nich sim-locka w Polsce. :|
Miałem 6630 z Orange UK i nawet w Noki Poland nie chcieli mi zdjąć,bo twierdzili że złamią prawo międzynarodowe czy coś :| Byłem zmuszony opchnąć telefon za 350zł :smt010 :smt010

#75495  autor: piotrz
 23 maja 2006, 14:30
Degree pisze:Wogule uważaj na zagraniczne Nokie 6630,6670,6680,Series N,Series E :!: :!:
Są one na nowszej platformie BB5 i nie ściągniesz z nich sim-locka w Polsce. :|
Miałem 6630 z Orange UK i nawet w Noki Poland nie chcieli mi zdjąć,bo twierdzili że złamią prawo międzynarodowe czy coś :| Byłem zmuszony opchnąć telefon za 350zł :smt010 :smt010
A cie nabrali :smt005 :smt005 :smt005
po prostu nie umieją. Wystarczy dobrze poszukać i się da zdjąć (znaczy te osoby, któe "umieją" wysyłają do dejana)

#75503  autor: Dragon
 23 maja 2006, 15:06
Degree, nie baw sie w gornika i nie odkopuj starych tematow, zamykam