• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#83988  autor: kamil1221
 03 lip 2006, 23:42
Teoretycznie podobne tyle ze motka ma więcej pamięci, lepsze EDEG, bo klasy 10.
Nokia za to ma IrDE i Bluetooth.
Aparaty fotograficzne takie same - VGA.
Telefony odtwarzają mp3.

Jednak ja bym nokie wybrał - z przyczyny tego ze ma, IrDE i Bluetooth.
I jest to jedna z niewielu noki, która mi się podoba.

#83991  autor: orB
 04 lip 2006, 00:05
Nie wiem czy ta Nokia odtwarza mp3 ale i tak jest zdecydowanie lepsza. Bierz ją bez zastanowienia ;)

#83993  autor: kamil1221
 04 lip 2006, 00:13
Multimedia
Wbudowany odtwarzacz wideo: standard 3GPP (wideo H.263, MPEG-4 i dźwięk AMR połączone w formacie .3gp)
Stereofoniczne radio FM z zestawem słuchawkowym
Możliwość użycia plików MP3 jako dźwięków dzwonka/sygnałów powiadomień, a także dzwonki MIDI/polifoniczne
Tak pisze na www.nokia.pl - wiec to nie pomylka :wink:
Tutaj kolejny plus - radio FM.

#83997  autor: orB
 04 lip 2006, 01:04
A co do mp3 to sprawdzałem na mobile.inspiracja ale z tego ci widzę to ciekawy fonik :-)

Tak sobie właśnie spojrzałem na allegro i cena mnie przeraziła.

Ten telefon, o parametrach bardzo zbliżonych do mojej motki V500 kosztuje 2,5x więcej :!: Zdzierstwo Nokii nie zna granic :evil: :evil: :evil: - najlepsze to że głupie ludzie kupują...

#84012  autor: Przemek
 04 lip 2006, 09:53
ja tez jestem za nokia - telefon bez irdy albo bt to tak jak czlowiek bez reki dla mnie :lol: dso tego mp3 i radio - smialo bierz nokie :wink: :wink:

#84015  autor: piotrz
 04 lip 2006, 10:02
Motka ma więcej pamięci, Za to nokia radio, BT i IR. Dlatego Nokia.

#84110  autor: szczeka
 04 lip 2006, 15:57
czesto bawie sie n6101, a to w sumie prawie to samo i bardzo mi sie podoba ;)

ladny wyswietlacz, bardzo dobre odwzorowanie barw, nasycenie, aparat calkiem dobry, jak na vga, dobrze sprawujace sie radyjko.. no i design bardziej mi sie podoba w nokii..

#84113  autor: Doda!
 04 lip 2006, 16:08
moja qmpela dostała Nokię 6103 ostatnio (ale naprawdę niedawno) i po pierwszym ładowaniu telefon nie chce się włączyć :shock: ciekawe... ja bym brał Motorolę, bo tańsza i nie jest Nokią :twisted: ja Nokii nie trawię :-D

Obrazek

...::^^PoWRócIłEM^^::..

PANASONICU: NADCHODZĘ!!! xD

#85138  autor: uśmiechnięty
 11 lip 2006, 08:06
Ja bym wziął Nokię 6103. Ma irdę i bluetooth, czego Motorola nie ma.
Nokia ma jeszcze radio fm, a to dość przyjemna funkcja, prawda? :lol:

#85315  autor: tomico
 12 lip 2006, 00:31
Bierz nokie, przewyższa we wszystkim motorole. Jest super nie pożałujesz.