• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #82025  autor: Opportunist
 26 cze 2006, 13:12
No więc mam do wyboru Siemensy takie jak:
:lol: SIEMENS A75
:lol: SIEMENS AX72
:lol: SIEMENS CF62
:lol: SIEMENS A62
:lol: SIEMENS A65
:lol: SIEMENS C72
Który mam wybrać i dlaczego ???

#82415  autor: tomico
 27 cze 2006, 19:51
C72 bo ma aparat a jak nie to AX72 lub A75 bo są najnowsze.

#82474  autor: uśmiechnięty
 27 cze 2006, 21:48
- Jaki?
- Siemens C72.
- Dlaczego?
- Bo ma aparat.
- :wink:

#82511  autor: oprych
 28 cze 2006, 00:16
Ja natomiast zamiast polecić zdecydowanie odradzę AX72, użtkowałem go, i w życiu nic gorszefgo nie spotkałem. Wszsytk da siewytrzymać, ale to opóźnienie w pisaniu sms to już jakaś przesada

#82543  autor: Tragedya
 28 cze 2006, 09:33
Jezeli Siemens to tylko S i M i ewenyualnie nowe E/P.
No ale skoro ma byc z niskiej polki to na pewno nie żaden A i pochodne.
C72 to taki C65 z lepszym aparatem. Miałem kiedys C65 i troche narzekalem, ale tak w sumie aż taki tragiczny nie był.

#82759  autor: szczeka
 28 cze 2006, 23:52
c72, z dolnej polki, ale na pewno z wyzszej niz te 'a' chocby za sprawa aparatu ;)