• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #82544  autor: luque23
 28 cze 2006, 09:35
Witam wszystkich ponownie!
Sprawa trochę ruszyła z miejsca, ponieważ zdecydowałem wziąść telefon na abonament w Plusie (tnz. na wymianę bo umowa juz się skończyła). Patrząc na ubogą listę telefonów z Plusa (51. różnych telefonów) nie mam już takiego problemu.

1. Samsung X700
2. Nokia 6670
3. Motorola E1 ROKR
4. Motorola V360

Na dzień dzisiejszy modele są ustawione w klasyfikacji od najlepszego do najgorszego. Pomóżcie mi dokonać ostatecznego wyboru
Ostatnio zmieniony 28 cze 2006, 11:41 przez luque23, łącznie zmieniany 1 raz.

#82548  autor: adrian.exe
 28 cze 2006, 09:48
Bezapelacyjnie Samsung x700,ma ładny wyświetlacz,z czego słyną Samsungi,aparat lepszy niż w 6230i(podobno),Mp3 i tak dalej mógłbym wymieniać,ale po co :?: :)
Nie zastanawiaj się,wybierz samsunga,jest o niebo lepszy od pozostałych modeli telefonów.

Ps.możesz także wybrać L6,ale to w rezerwie,gdyby zabrakło x700 :lol:

::Przyszłość jest jasna,przyszłość to Orange::
Vinamp i Raphael_12,takich napalonych małolatów na SPAM jeszcze na świecie nie było...GAME OVER
Nie pojawiajcie się na moim forum,nie macie tam czego szukać!

#82551  autor: Dragon
 28 cze 2006, 10:05
wlasciwie to do wyboru masz tylko dwa telefony: X700 i 6670, ja brlabym Samsunga, ma bardzo dobry wyswietlacz jest to nowy telefon, ma odbry aparat itp Nokia ma za to Symbiana ale jest starsza i wieksza

#82566  autor: RafalM
 28 cze 2006, 10:34
Zgadzam się z Dragonem. X700 jest bardzo dobry.6670 ma symbiana. Bierz X700

PS. Śledziu gdzie ty tam widzisz L6?

#82572  autor: uśmiechnięty
 28 cze 2006, 10:41
Chyba X700. Sam się nad nim ostatnio zastanawiam... :o A jeżeli zależy Ci na klapce, to V360 ;P

#82605  autor: adrian.exe
 28 cze 2006, 13:23
raphael_12 napisał:
PS. Śledziu gdzie ty tam widzisz L6?
Po pierwsze nie obrażaj mnie i nie zwracaj się do mnie śledziu!
Po drugie jeszcze rano była tam do wyboru mototorla L6,a gdybyś czytał dokładnie zauważył byś co jest napisane małym drukiem pod postem autora:
Ostatnio zmieniony przez luque23 Dzisiaj 11:41, w całości zmieniany 1 raz
Powiedz na mnie śledź,a zgłoszę Administratorom forum,że mnie obrażasz,mówię to tez do innych userów,np. Vinampa i piotrza!

A tak przy okzaji,jesli chodzi o telefon muzyczny wybierz motorole E1,z niezłym aparatem i wyś samsung X700,symbian n6670,klapka to tylko i wyłącznieV360(ma złącze kart pamięci :-D )

Vinamp i Raphael_12,takich napalonych małolatów na SPAM jeszcze na świecie nie było...GAME OVER

#82608  autor: luque23
 28 cze 2006, 13:29
Na liście miałem Motorole L7 a nie L6. Motke L7 zmieniłem na E1 ROKR

#82610  autor: kallafior
 28 cze 2006, 13:31
adrian.exe pisze:Po pierwsze nie obrażaj mnie i nie zwracaj się do mnie śledziu!

Powiedz na mnie śledź,a zgłoszę Administratorom forum,że mnie obrażasz,mówię to tez do innych userów,np. Vinampa i piotrza!
Zrobię offtopa, ale powiem Ci tak... zaczynasz mnie denerwować :!: Wymyślasz pierdoły w swoich postach; zamieszczasz fotki, których nigdy nie zrobiłeś i twierdzisz, że są Twoje itp. itd.
Skoro śledź jest dla Ciebie obraźliwe to po jakiego grzyba masz w opisie:
adrian.exe pisze:mów mi śledź
Zastanów się nad swoim postępowaniem :smt009

Obrazek
Obrazek

#82615  autor: adrian.exe
 28 cze 2006, 13:41
POniewaz inni mnie w ten sposób nazywają,więc jak mogłem zareagować? Przecież nie wstawie im za to ostrzeżenia,a jeśli się tak nawet do mnie zwracają moderatorzy(narazie wychwyciłem dwóch) to co mogłem innego zrobic?!
Zgłosiłem to do administatora,zobaczymy jak na to zareaguje.I koniec OT.
Do autora tematu:
Gdybyś się nie zdecydował na x700 to mogę Ci polecić model L7,o ile zdecydujesz się na jego kupno.Ma wspaniały dessing,świetną klawke,złącze,Mp3,aparat te funkcje powinny Ci wystarczyć :)

#82629  autor: luque23
 28 cze 2006, 14:18
jak długo mozna nagrywać/odtwarzać wideo na tych telefonach ?? prosze o szybka odpowiedz

#82636  autor: Przemek
 28 cze 2006, 14:49
zdecydowanie samsung x700,co prawda 6670 ma symbiana,ale caloksztalt przemawia za samsungiem,pozostale modele nawet nie powinny byc przez ciebie brane pod uwage :)

@adrian.exe - a jak mamy sie do ciebie zwracac skoro wszyscy wiedza ze spamowales i dalej spamujesz jako sledz?nie bardzo to rozumiem,jeszcze pare dni temu miales w podpisie "mow mi sledz" a poraz kolejny piszesz glupoty na forum,wprowadzasz ludzi w blad i denerwujesz sie ze ktos mowi na ciebie sledz :smt011

#82639  autor: luque23
 28 cze 2006, 14:59
w rywalizacji zostały Nokia 6670 i Samsung X700. Nie wiem jakie te telefony mają wady (ograniczenia nagrywania wideo, niemoznosc puszczenia mp3 i szwendania sie po menu, wybryki softów itp). Czy kabelek USB do Samsunga X100/X600/E700 bedzie działał z X700 ??

[ Dodano: 2006-06-28, 22:33 ]
Wybór dokonany: X700 ;) Kurier dostarczy mi go w dopiero w poniedziałek ;( Dziękuję wszystkim za podpowiedzi i trud