Witam.Zastanawiałem się ostatnio nad sprzedażą mojej nokii 6630.Nie przecze,że telefon jest zły...jest gites,ale potrzebuje kasy.Muszę wymienić sobie sprzęt w kompie,miał mi to zasponsorować ojciec,lecz środki są potrzebne na inny cel mojego taty.Nie wiem tylko,czy sprzedawać tą nokie,czy też antene,jeszcze jak miałem radiowy Internet.Nie wiecie może ile taka antena jest warta? Ja się na tym wogóle nie znam,więc proszę was o pomoc.Nie mam opisu tej anteny,najwyżej jutro zamieszcze w tym temacie foty,edytując post.Gdybym korzystnie sprzedał antene,telefonu nie musiałbym sprzedawać...mógłbym go wymienić na inny model

Raz jeszcze mówie,że telefon mi się nie znudził,poprostu chcę mieć coś mniejszego w kieszeni

Zastanawiałem się szczególnie nad zamianą telefonu,ewentualnie z małą dopłatą...tylko nie wiem na co się zdecydować.Z jednej strony dobrze by było mieć telefon fukcjonalny z MP3,złączem,aparatem...ale jest też drugie rozwiązanie,czyli dużo tańszy telefon,a sprzedaż nokii.Z telefonów niższej półki(takich do 50zł)nawet podoba mi się Samsung R200s,może wy mi coś zaproponujecie?
Od telefonu dużo nie wymagam...cena od 1 do 50 ,lub 100zł(najlepiej jak najtaniej).Najlepiej,aby telefon wyróżniał się od swoich rodowych braci,jak np.
ten siemens sl45i.Telefon musi być jak najtańszy i jak najbardziej funkcjonalny.
Więc teraz w skrócie.
1)Proszę was o przedstawienie mi telefonów do ewentualnej zamiany 6630 na inny telefon,bez dopłaty,a jeżeli już to max. 100zł.
2)Przedstawcie mi ciekawe,proste i nieawaryjne jak najtansze telefony od 1 do 50,100zł maxymalnie.
3)Jutro postaram się umieścić zdjęcie tej całej anteny,bo teraz jest troszkę ciemno i raczej jej na strychu nie znajde,gdyż nie mam tam żarówki(spaliła się ostatnio).Może wy mi coś powiecie na temat tej anteny...
Za błędy i literówki przepraszam,ale się spieszyłem
Dzięki za wszystkie odpowiedzi,czekam na nie.
Ps. z tych tańszych telefonów zastanawiam się nad Siemens'em sl45i...tani,a ma MP3 i to mi się w nim podoba.Nie wiem jak jest z baterią i zasięgiem...ale się dowiem w najbliższym czasie,więc nie musicie mnie doinformowywać