• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #81715  autor: adrian.exe
 25 cze 2006, 02:26
Witam.Zastanawiałem się ostatnio nad sprzedażą mojej nokii 6630.Nie przecze,że telefon jest zły...jest gites,ale potrzebuje kasy.Muszę wymienić sobie sprzęt w kompie,miał mi to zasponsorować ojciec,lecz środki są potrzebne na inny cel mojego taty.Nie wiem tylko,czy sprzedawać tą nokie,czy też antene,jeszcze jak miałem radiowy Internet.Nie wiecie może ile taka antena jest warta? Ja się na tym wogóle nie znam,więc proszę was o pomoc.Nie mam opisu tej anteny,najwyżej jutro zamieszcze w tym temacie foty,edytując post.Gdybym korzystnie sprzedał antene,telefonu nie musiałbym sprzedawać...mógłbym go wymienić na inny model :) Raz jeszcze mówie,że telefon mi się nie znudził,poprostu chcę mieć coś mniejszego w kieszeni ;-) Zastanawiałem się szczególnie nad zamianą telefonu,ewentualnie z małą dopłatą...tylko nie wiem na co się zdecydować.Z jednej strony dobrze by było mieć telefon fukcjonalny z MP3,złączem,aparatem...ale jest też drugie rozwiązanie,czyli dużo tańszy telefon,a sprzedaż nokii.Z telefonów niższej półki(takich do 50zł)nawet podoba mi się Samsung R200s,może wy mi coś zaproponujecie?
Od telefonu dużo nie wymagam...cena od 1 do 50 ,lub 100zł(najlepiej jak najtaniej).Najlepiej,aby telefon wyróżniał się od swoich rodowych braci,jak np. ten siemens sl45i.Telefon musi być jak najtańszy i jak najbardziej funkcjonalny.
Więc teraz w skrócie.
1)Proszę was o przedstawienie mi telefonów do ewentualnej zamiany 6630 na inny telefon,bez dopłaty,a jeżeli już to max. 100zł.
2)Przedstawcie mi ciekawe,proste i nieawaryjne jak najtansze telefony od 1 do 50,100zł maxymalnie.
3)Jutro postaram się umieścić zdjęcie tej całej anteny,bo teraz jest troszkę ciemno i raczej jej na strychu nie znajde,gdyż nie mam tam żarówki(spaliła się ostatnio).Może wy mi coś powiecie na temat tej anteny...

Za błędy i literówki przepraszam,ale się spieszyłem :P
Dzięki za wszystkie odpowiedzi,czekam na nie.

Ps. z tych tańszych telefonów zastanawiam się nad Siemens'em sl45i...tani,a ma MP3 i to mi się w nim podoba.Nie wiem jak jest z baterią i zasięgiem...ale się dowiem w najbliższym czasie,więc nie musicie mnie doinformowywać :wink:

::Przyszłość jest jasna,przyszłość to Orange::
Vinamp i Raphael_12,takich napalonych małolatów na SPAM jeszcze na świecie nie było...GAME OVER
Nie pojawiajcie się na moim forum,nie macie tam czego szukać!

#81716  autor: Klusek
 25 cze 2006, 02:50
Nie żebym się czepiał, ale...
Nie przecze,że telefon jest zły...jest gites
Jak nie przeczysz, że telefon jest zły to JEST ZŁY i raczej gites już być nie może :?
...potrzebuje kasy.Muszę wymienić sobie sprzęt w kompie,miał mi to zasponsorować ojciec,lecz środki są potrzebne na inny cel mojego taty.
a dalej czytamy
Zastanawiałem się szczególnie nad zamianą telefonu,ewentualnie z małą dopłatą. Proszę was o przedstawienie mi telefonów do ewentualnej zamiany 6630 na inny telefon,bez dopłaty,a jeżeli już to max. 100zł.
Jak już coś piszesz to staraj się przynajmniej nie zaprzeczać sobie w jednym poście. Nie wiem dlaczego, może spowodowane to jest już dość późną porą, ale wygląda mi to na jakąś historyjkę zmyśloną tylko po to żeby coś sobie popisać, mam nadzieję, że się mylę, bo jak nie to broń cię Panie Boże.

Obrazek
Obrazek

#81734  autor: kallafior
 25 cze 2006, 09:12
Też mi się wydaje, że adrian.exe coś kręci :P Chyba Ci się telefon znudził i tyle. Jesteś młody i jeszcze wiele razy Ci się gusta będą zmieniać. A najbardziej dziwi mnie to, że jeszcze dwa dni temu tak bardzo zachwalałeś ten smartfon :P

No cóż :-D życzę Ci owocnej zamiany...

Obrazek
Obrazek

#81737  autor: Przemek
 25 cze 2006, 09:31
kallafior pisze:Też mi się wydaje, że adrian.exe coś kręci :P Chyba Ci się telefon znudził i tyle. Jesteś młody i jeszcze wiele razy Ci się gusta będą zmieniać. A najbardziej dziwi mnie to, że jeszcze dwa dni temu tak bardzo zachwalałeś ten smartfon :P

No cóż :-D życzę Ci owocnej zamiany...
wg mnie to on w ogole nie ma telefonu,cos za czesto je zmienia i ciagle sie gubi w tym co pisze :lol:

#81746  autor: Tragedya
 25 cze 2006, 10:22
No bo śledź nie miał tej nokii i teraz sobie wymyślił, że kupi se jakis telefon za 50 zł może i nie bedzie musiał kłamać :D:D:D.

PS. Dzisiaj idziemy z ojcem zamowic nowa s - klase z salonu :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

#81780  autor: wendzior
 25 cze 2006, 13:10
ja s-klasy mam juz cały parking :P
macisz ze nie wiem. ja nic nie zrozumialem z pierwszego postu. przyznaj jaki tel masz naprawde. ja jak mialem 3510i to mialem napisane :P
oj śledziu śledziu :)

#81784  autor: ghost89
 25 cze 2006, 13:19
Najlpsze jest z tą Anteną:D:D
A co nas interesuje jakaś antena ,albo twój ojciec :smt005 :smt005

Ten Śledziu to jest już taki od początku:D I tak zawsze fajnie kłammmie:D