• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#73262  autor: sledz92
 12 maja 2006, 21:39
A gdzie kupował? Tuńczyk kupował w salonie IDEI, w ofercie na karte i nie miał żadnych problemów,a raczej mało prawdopodobne jest to,aby trafił na jakiś odmienny okaz tego modelu telefonu.

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#73264  autor: tomico
 12 maja 2006, 21:40
W salonie Orange na abonament.

#73267  autor: sledz92
 12 maja 2006, 21:49
Być może o niego nie dbał...JA kupuję motorole e770v(białą :-D ) i mam zamiar ją miec tak jak tuńczyk,przez około 2 lata.O telefon będę dbał jak o własne...eche,eche.Więc wątpliwe jest to,aby miał się po kilku dniach/tygodniach zepsuć.Telefon będzie sprowadzony z zza granicy.

tomico może skończmy już naszą dyskusję na temat motorolek hę ?

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#73270  autor: tomico
 12 maja 2006, 21:51
Dbał dbał kto jak kto ale on dba o telefony bardzo a nawet jakby nie dbał to nie powinien sie zepsuć po kilku dniach. No skończmy już tą dyskusje bo robimy offtopa :D

#73464  autor: Goś'a
 13 maja 2006, 17:45
orB pisze: A po co w motoroli polifonia jak ma mp3? Pozatym jakbyś wiedział to większość dzwonków nie przekracza 16-24 kanałów. Samsunga bym nie brał, bo domyślam się że chcesz mieć telefon na dłużej. Jakbym miał płacić za coś co nie ma(nawet telefony za 150zł mają) mp3 to dziękuję bardzo. Do tego brak irdy i bluetooth. Kolejny telefon tylko do patrzenia. Pozatym samsung "słynie" z kiepskich baterii, a w v360 może Ci się trafić nowy typ BT60 i może koło 6 dni pociągnąć. Co przemawia za samsungiem? Tylko wygląd, pozatym NIC
Lol. Pisze się poza tym :P Rozwala mnie ten napis w twojej sygnaturce- "Bykom stop!" Pffff... żenada.
BTW- ja wybrałabym Motorolkę, bo ma mp3 i o wiele lepszy wyświetlacz :) Zresztą nawet bez tych funkcji wzięłabym go, ze względu na zewnętrzny wyświetlacz :P Bardzo przydatna rzecz :D

#73469  autor: tomico
 13 maja 2006, 18:04
Wow straszne napisałem poza tym razem normalnie taki błąd ortograficzny że ja nie moge. Jakbyś poczytała forum to bardzo wielu użytkowników robi duzo większe błędy ortograficzne. Nawet nie wiem czy to bład bo poprostu zapomniałem o spacji, a ty co niby jesteś babka od polskiego czy co, że będziesz mi uświadamiać takie błahe błędy ortograficzne. Lepiej doczep się do czegoś innego.

Upomnienie od Moderatora: uwazaj ze slowami :smt011
Ostatnio zmieniony 13 maja 2006, 18:55 przez tomico, łącznie zmieniany 1 raz.

#73487  autor: Piernik
 13 maja 2006, 18:55
dyskus jawidzialam wymknela sie troche ale fajnie, co tam ;)
chyba Ci zaufam, tomico, jakos Twoje argumenty do mnie przemawiaja, a moze to tez po prostu dlatego ze od poczatku bardziej bylam nastawiona na tego samsunga i szukalam tylko jakiegos potwierdzenia czy aprobaty swojego wyboru.. ;)
zatem raczej juz zdecydowalam i jutro wybieram sie do idei. czy tam orange. nei potrzebuje telefonu z mp3, takna prawde tylko wyswietlacz zewnetrzny mnie kusil ale rok mialam telefon bez zewnetrznego wiec jestem przyzywaczjona..
pozdrawiam i dzieki za opinie ;)